pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Moje mesto

Novo mesto - moje mesto

Piše: R.K.

Čas objave:
07.04.2022 13:36

Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto v sodelovanju s Socialno akademijo organizira usposabljanje za mladinske delavce in delavke s ciljem zagotavljanja bolj kakovostnih programov za mlade v MONM, skupno pa je v prihodnjih mesecih predvidenih 16 predavanj tekom katerih bodo izobrazili 15 oseb.

Usposabljanje za mladinske delavce in delavke bo potekalo enkrat tedensko v popoldanskem času, (večinoma ob sredah) od 17. do 20. ure, na Noviem trgu 9 v Novem mestu. 16 srečanj se bo odvilo od aprila do oktobra, z izjemo julija in avgusta, ko predavanj ne bo. Izobraževanje se začenjajo s prvim predavanjem v sredo, 20. aprila. Vsa navodila za sodelovanje boste po mailu prejeli pred začetkom izobraževanja.

Namen usposabljanja je zagotoviti bolj kakovostne programe za mlade v Mestni občini Novo mesto ter usposobljene mladinske delavce, ki imajo vse potrebne kompetence za delo z mladimi in po končanem izobraževanju obvladujejo znanja za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK) - mladinski delavec/mladinska delavka. Usposobili bodo 15 mladinskih delavcev/delavk oziroma oseb, ki bodo v svojih organizacijah delale z mladimi.

Več v pripeti oddaji.

Novo mesto - moje mesto, 7.4.2022