Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Po Sloveniji 2018

FOTO: Za zajtrk v avtopralnico, Roglič zmagal in vodi

Piše: Radio Krka, M.K.

Čas objave:
15.06.2018 16:28

Pri vseh zahtevnih športnih podvigih je zelo pomembna energija. Ključno vlogo pri tem igrata spanje, treningi, pa tudi hrana. Krkina radijca Aleš Kirn in Uroš Papež sta današnji zajtrk začela precej neobičajno. Se je pa dan vrhunsko razvil Primožu Rogliču, ki mu pripadata kraljevska etapa in vodstvo na dirki Po Sloveniji.

IMG_1736.jpg

Že navsezgodaj sta šla v avtopralnico in se tam naprej posvetila njunemu nepogrešljivemu članu ekipe Volkswagnu T-Rocu

IMG_1738.jpg

Brez njega bi morala tudi onadva vrteti pedale, tako pa uživata v udobni in varni vožnji, medtem ko spremljata karavano kolesarjev. Temeljito sta ga očistila prahu, ki se je na avto nabral v dozdajšnjih treh etapah. Naj se vidi, kako je VW T-Roc lep in privlačen. 

IMG_1741.jpg

Kaj pa njun zajtrk?

IMG_1714.jpg

Najprej smo predvidevali, da bosta Krkaša za začetek izbrala slasten kruh in okusne suhomesnate dobrote, saj marsikdo stavi prav na to kombinacijo, pa smo se ušteli. 

IMG_1727.jpg

Uroš se je danes odločil za čisto samosvoj obrok, za začetek dneva je posegel po vegetarijanskem pripravku, odločil se je za kosmiče. 

uroš papež.JPG

Iz Novega mesta sta Aleš in Uroš kljub natrpanemu jutru, danes startala ob 8.30 uri. Bleščeč Volkswagen T-Roc pa je poskrbel, da sta varno in zanesljivo prispela na uradni start 4. etape v Ljubljani.  

dirka.jpg

Primož Roglič je zmagovalec današnje 4., kraljevske etape kolesarske dirke po Sloveniji med Ljubljano in Kamnikom, dolge 155 km. Z zmago je prevzel tudi vodstvo v skupnem seštevku. Roglič je slovenskemu kolesarstvu danes priboril tudi jubilejno 50. etapno zmago na dirki Po Sloveniji.

IMG_1718.jpg

Odločilen je bil napad na zadnjem vzponu na Volovjek, kjer je 28-letni Roglič ušel tekmecem, nato pa na spustu proti Kamniku prednost pred zasledovalci brez težav obdržal in si priboril prestižno zmago. 

IMG_1758.jpg

Sprint prve zasledovalne skupine, ki je zaostala 32 sekund, je dobil Matej Mohorič, tretje mesto je osvojil lanski zmagovalec Poljak Rafal Majka, takoj za njim pa sta končala mladi in nadarjeni Tadej Pogačar ter Kolumbijec Rigoberto Uran, ki je moral majico vodilnega na dirki po etapi predati Rogliču. 

IMG_1712.jpg

Janez Brajkovič je danes osvojil deveto mesto.

IMG_1760.jpg

Podrobnosti vročega dogajanja z dirke spremljajte v živo na programu Radia Krka na frekvenci 106,6 Mhz, na spletni strani radiokrka.si in na facebook strani Radia Krka

IMG_1752.jpg