Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

S Krko naokoli Novo mesto

SKN (avdio): Z bazarja Krkinih lučk in o drugih temah

Piše: Radio Krka/R.M.

Čas objave:
05.12.2018 13:25

Peticija Solidarnosti, delavnici božično novoletnega okrasja v Novem mestu in v Brežicah, razstava malih pasemskih živali in dobrodelni bazar vrtca Krkine lučke - to so današnje teme oddaje.

V tokratni oddaji »S Krko naokoli« smo poročali o peticiji za zaporo Glavnega trga za tranzitni avtomobilski promet, pod katero se je podpisala stranka Solidarnost. In to stranka, ki tako silno podpira težave podjetnikov v mestu – kar je bilo v času pred volitvami velikokrat slišati. Jim zdaj koplje grob?

Bili smo na dveh delavnicah izdelovanja božično novoletnega okrasja – v Novem mestu in v Brežicah, seveda pa brez ekipe naše oddaje ni minil niti dogodek v Šentjerneju, kjer so na 5.regijskem ocenjevanju in razstavi potic razglasili najboljše. Kar 6 potic je po oceni strokovne žirije doseglo vseh 38 točk.

Ekipa oddaje »S Krko naokoli« je bila tudi na razstavi malih živali, ki so jo v Novem mestu pripravili člani Društva gojiteljev malih pasemskih živali. In na drugem dobrodelnem bazarju vrtca Krkine lučke v Vavti vasi. Kako ustvarjalni so bili otroci, kako zabavni in poučni so bili mentorji in kaj lahko povzroči dejanje občinskega dobrotnika, o vsem tem v oddaji »S Krko naokoli«, ki jo je pripravila Renata Mikec.

SKN: Peticija Solidarnosti, okraševanje mest in bazar, 05.12.2018

Oddaja "S Krko naokoli"