pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Šport Novo mesto

2. dobrodelni odbojkarski izziv

Piše: Radio Krka

Čas objave:
28.12.2015 05:34

Moški odbojkarski klub Krka Novo mesto danes pripravlja 2. Dobrodelni odbojkarski izziv »6na2«. Gre za projekt s ciljem promocije športa in odbojke na osnovi dobrodelnosti.

Dogodek, ki v celoti sloni na prostovoljnem delu vseh sodelujočih, je namenoma postavljen ob koncu leta, saj želijo z zbranimi sredstvi vsaj nekoliko omiliti življenjsko stisko pomoči potrebnim in jim omogočiti lepši praznični čas.

2. dobrodelni odbojkarski izziv »6na2« bo v danes ob 18. uri v Športni dvorani Marof v Novem mestu.


Dobrodelni odbojkarski izziv je pravi športni spektakel, kjer na eni strani odbojkarske mreže šest članov aktualne zmagovalne odbojkarske ekipe Delavskih športnih iger, izzove dva člana Moškega odbojkarskega kluba Krka na drugi strani. V drugi izvedbi dogodka bo tako poklicne odbojkarje novomeškega kluba izzvala rekreativna ekipa podjetja Krka d.d., ki je v letu 2015 prepričljivo osvojila prvo mesto v 55. izvedbi Delavskih športnih iger.

Pester spremljevalni program in zanimiv športni dogodek sta zagotovilo, da bodo številni obiskovalci v Športni dvorani Marof poleg ogleda tekme med rekreativnimi in vrhunskimi odbojkarji lahko tudi prispevali sredstva za pomoči potrebne. Vsakemu obiskovalcu bodo namreč omogočili, da napove zmagovalno ekipo in točen rezultat. Ves izkupiček od oddanih napovedi pa bo namenjen izključno v dobrodelne namene, in sicer organizaciji POLŽEK – DRUŠTVO ZA OTROKE S POSEBNIMI POTREBAMI.