pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Šport Novo mesto

A&F: Krkaši v boj za peti superpokal!

Piše: Radio Krka

Čas objave:
28.09.2016 06:18

Po napornem pripravljalnem obdobju so novomeški košarkarji v Podčetrtku pred preizkušnjo za lovoriko letošnje sezone. Moči merijo s Heliosom iz Domžal.

V slovenskem superpokalu se v Podčetrtku merijo z državnimi prvaki, domžalskim Heliosom. Tekma se je pričela ob 20. uri. Krkaši lovijo svoj peti superpokal.

Trener Krke Dejan Mihevc je pred tekmo povedal: "V vsaki sezoni se vse začne od začetka. Od prvega dne priprav smo začeli graditi ekipo in mentaliteto med igralci. Kljub vsem situacijam v pripravljalnem obdobju menim, da smo tega izkoristili optimalno. Zaradi reprezentančnih obveznosti so večino časa manjkali trije košarkarji, nekaj smo imeli tudi težav s poškodbami. Igralci so na treningih dobro delali, dan za dnem pa bolje sprejemajo stvari, ki jih do začetka sezone želimo vpeljati in nato prikazati na igrišču. Superpokal bo zagotovo priložnost, da sezono otvorimo z dobro, kvalitetno tekmo, ki bo imela dodaten naboj, saj bo šlo za lovoriko. Takšne tekme se ne le igrajo, pač pa tudi zmagujejo. Obe ekipi bosta na to pripravljeni, prikazali bosta največ, kar sta sposobni v tem trenutku, želeli si bosta zmage. Vse ljubitelje košarke bi rad povabil v Podčetrtek, kjer nas čaka košarkarska poslastica. Glede na to, da imajo v Podčetrtku že bogate izkušnje z organizacijo evropskih tekmovanj, verjamem, da bo vredno biti del tega spektakla v živo."


Navijače je v Podčetrtek popeljal tudi poseben avtobus, ki je izpred novomeškega Tuša odpeljal ob 18.uri.  Del ekipe novomeške Krke smo dopoldne gostili v našem studiu in podelili nekaj lepih nagrad. Prisluhnite pogovoru.

Pogovor z novomeškimi košarkarji Krke