profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport Ljubljana

Adecco in košarkarska zveza iščeta navijača

Piše: Radio Krka/Adecco

Čas objave:
18.06.2015 11:26

Košarkarska zveza Slovenije (KZS) in Adecco sta razpisala delovno mesto »Navijač št. 1«. Najbolj goreči košarkarski navijač bo lahko letošnje poletje spremljal slovensko košarkarsko reprezentanco na njeni poti do največje letošnje preizkušnje - evropskega košarkarskega prvenstva.

Vsi košarkarski navdušenci se lahko prijavijo na razpis za delovno mesto, ki je objavljen na spletnih straneh KZS in Adecco Slovenija. Najboljše kandidate bodo povabili na osebne razgovore s predstavniki Adecca in KZS, končni finalisti pa bodo vabljeni še na osebni pogovor z Markom Miličem in Mirom Smrekarjem, direktorjem Adecca Slovenije. Ustreznost in kompatibilnost kandidata bodo ugotavljali tudi slovenski košarkarski reprezentanti in trener ekipe. Po izboru bo kandidata čakalo izobraževanje in nato trdo delo.

Miro Smrekar, direktor Adecca Slovenije, o tem, kakšno osebo iščejo za prosto delovno mesto, pravi: »Iščemo Navijača številka 1 – torej največjega košarkarskega navdušenca v Sloveniji, za katerega je to sanjska služba. Da bo dobro opravljala svoje delo, pa mora biti oseba tudi odgovorna in komunikativna in se dobro znajti na družbenih omrežjih. Za vsakega pravega navijača to ni le služba, ampak čast - biti ob svoji ekipi in ji pomagati do vrhunskih rezultatov«.


Vsi kandidati se lahko prijavijo na razpisano delovno mesto do 30. junija 2015, rezultati pa bodo znani do konca julija 2015. Izbrani kandidat bo pridobil dragocene izkušnje timskega dela in ekipne dinamike, izkusil bo energijo, napor in življenje vrhunskih športnikov ter pridobil številna poznanstva. Za svoje delo bo dobil profesionalno opremo, v okviru svoje funkcije Navijač št. 1 pa bo navijal tudi na EuroBasketu v Zagrebu.