stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Šport Novo mesto

FOTO: Aljaž Omrzel z lepo izkušnjo prestopa med člane

Piše: KK Adria Mobil

Čas objave:
23.10.2018 08:27

V Buenos Airesu so se z zaključno slovesnostjo končale olimpijske igre mladih. Slovenija je bila na igrah zelo uspešna, saj je osvojila kar 11 kolajn. Kolesarja Aljaž Omrzel in Anže Skok nista bila med dobitniki medalj, sta pa častno zastopala Slovenijo in si nabrala prepotrebne izkušnje.

ANDRAZ OMERZEL.png
Aljaž Omrzel na Olimpijskih igrah mladih
Foto: osebni arhiv, Sportida

Vtise o igrah in prestopu med člane je Novomeščan Aljaž Omrzel opisal takole: "Z Anžetom Skokom sva nastopala v dvojicah in na koncu v skupnem seštevku zasedla 13. mesto. V cestni dirki in kriteriju nama je zmanjkalo nekaj sreče, da bi lahko posegla po najvišjih mestih. Kljub temu se domov vračam z novo izkušnjo, ki je ne bom nikoli pozabil. Mladinske olimpijske igre so enkraten dogodek, kjer spoznaš veliko novih ljudi iz različnih športnih panog in držav. Vsi udeleženci slovenske reprezentance smo se že od samega začetka odlično ujeli in zato večino prostega časa preživeli skupaj. Na igrah sem še zadnjič nastopil v kategoriji mladincev, na to kategorijo bom imel vedno lepe spomine. Naslednje leto prestopam med člane, kjer si želim čim več naučiti ter pridobiti izkušnje od starejših kolegov, ki mi bodo v bodočih letih prišle prav.
Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil vsem sotekmovalcem v KK Adria Mobil s katerim sem preživel zadnja štiri leta in tudi po njihovi zaslugi sem lahko nastopal v Argentini in prestopil v člansko vrsto. Prav tako gre velika zahvala trenerju Josipu Radakoviču, ki je verjel vame, me podpiral in spravil na realna tla ko je bilo potrebno. Še enkrat hvala vsem, ki ste mi stali ob strani in obljubim, da se bom trudil še naprej."