Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Šport Postojna/Črnomelj

Črnomaljki Tini bronasta medalja v tandemu

Piše: N.G.

Čas objave:
16.12.2019 12:50

Na kegljišču Športnega parka v Postojni, je bilo državno prvenstvo mladincev U-23 v tandemu mix dvojicah, na katerem sta Belokranjka Tina Mržljak in Nejc Požun, član postojnskega Proteusa osvojila bronasto medaljo. Zmagal sta Aurora Pekošek iz Celja in Miha Uršič iz Kamnika. V tandem dvojicah zmage ostale doma

IZIDI: 1. Aurora Pekošek / Miha Uršič (Cele/Kamnik), 2. Nataša Radić/Nik Predovnik (Pivka/Rudar Trbovlje), 3. Klara Koprivec / Gašper Kragelj (Kamnik/Adria Ankaran) in Tina Mržljak /Nejc Požun (Bela krajina Črnomelj/Proteus Postojna) itd.

ots-tandem-ženske-2019.jpg
Nekatere zmage so ostale doma
Foto: N.g.

Na regijskem kegljaškem prvenstvu v tandem dvojicah za ženske, ki je bilo na kočevskem kegljišču Gaj, je naslov pripadel domačinkam Poloni in Sonji; moški so merili moči na novomeškem Vodnjaku. Tudi tam so bili najboljši člani domačega Vodnjaka - Anton in Branko. 

Na državno prvenstvo, ki bo 21. decembra v Kranju so uvrščeni: Polona Arko/Sonja Mavrin (Kočevje) in Cveta Lamut/Maja Lamut (Bela krajina) ter Anton Radešček/Branko Zupančič (Vodnjak), Nejc Požun/Dejan Vereš (Kočevje) in Robert Čelič/Mitja Baša (Krka).

IZIDI - ŽENSKE: 1. Polona Arko/Sonja Movrin (Kočevje), 2. Milka Dular/Damjana Jerman (Vodnjak), 3. Rozi Flisar/Silva Zupančič (Trebnje) in Maja Lamut/Cvetka Lamut (Bela krajina)...
MOŠKI: 1. Anton Radešček/Branko Zupančič, 2. Branko Rukše/Beno Smrekar, 3. Matjaž Križan/Sebastjan Jerman in Milan Šter/Fako Džankovič (vsi Vodnjak) itd.