pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Šport

FOTO: Deklice Gimnastičnega društva Novo mesto uspešno v Ljubljani

Piše: R.K.

Čas objave:
13.06.2021 21:28

Dekleta Gimnastičnega društva Novo mesto so se v soboto udeležila prvenstvenega tekmovanja stopenjskega sistema ženske športne gimnastike v Ljubljani.

Deklice so se ponovno izkazale in osvojile zajeten kupček medalj.

Prva stopnja je osvojila ekipno četrto mesto (Ema, Sara, Naja, Julija). Posamično sta bili najboljši Ema Fluher s sedmim mestom in Sara Berk, ki je bila osma. Tudi deklice 2. stopnje so ekipno osvojile četrto mesto (Ema, Sara R., Sara M., Valentina, Galja), posamično pa se je tudi tokrat najbolj izkazala Ema Lesjak, ki je v kategoriji deklic do 9 let osvojila odlično prvo mesto. V 2. stopnji nad 9 let je bila najboljša Sara Ramuta, ki je dosegla šesto mesto.

V 3. stopnji so deklice ekipno osvojile ekipno tretje mesto (Maša, Neža, Vita, Klara). Tretja je bila posamično v kategoriji deklic do 10 let tudi Maša Kastelic, Klara Matoš pa v kategoriji deklic nad 10 let deveta. Tudi deklice 4. stopnje so ekipno osvojile ekipno tretje mesto (Nika, Živa, Julija), odlična četrta je bila posamično Nika Belavič, osma pa Julija Arnuš.

Ekipnega tretjega mesta so se razveselila tudi dekleta 5. stopnje (Tina, Tija, Ema). Posamično se je ponovno najbolje uvrstila Tina Ovniček, ki je zasedla osmo mesto.

V 7. stopnji dekletom ni šlo vse po načrtih. Tokrat so osvojile ekipno četrto mesto (Kaja, Ajda, Klara, Katarina), posamično je bila tokrat najboljša Klara Šterk s petim mestom, Kaja Podboj pa je osvojila sedmo mesto.