volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Šport Novo mesto

FOTO: 12. božično novoletno srečanje NTK Krka

Piše: NTK KRKA

Čas objave:
22.12.2017 16:35

Za letošnje srečanje z Božičkom so se najmlajši oblekli v novo klubsko opravo, ki je očarala vse člane NTK KRKA Novo mesto. Mamice so se znova izkazale s kulinaričnimi dobrotami, najbolj so šle v slast dobre palačinke.

Kot se spodobi, je potrebno za uvod tega poročila zapisati naslednji stavek: »V NTK Krka Novo mesto znamo ceniti tradicijo.« Zato je vodstvo kluba tudi letos pripravilo, že dvanajstič zapored, božično novoletno srečanje, ki so se ga udeležili člani kluba in starši otrok, ki hodijo k vadbi. Kot vsako leto so tudi letos udeleženci izvedli turnir, ki pa ni imel namena dobiti zmagovalca, pač pa pričarati družabno razpoloženje. Manci Fajmut, ki je vodila turnir, je uspelo v celoti, saj so se tako otroci kot starši zabavali, člani vodstva pa z zadovoljstvom opazovali najmlajše, kako so blesteli v novih res lepih dresih.

Srečanja se je udeležil tudi predsednikNTZ Slovenije mag. Marjan Hribar, ki pa tokrat ni nagovoril zbranih. Je pa to storil predsednik NTK Krka Tomaž Kralj. V kratkih besedah je pohvalil zagretost mladih, se staršem zahvalil, da tako pridno vodijo najmlajše na trening, mamicam otrok, ki so pripravile pravcato sladko gostijo, pa je v smehu priporočal, naj še naprej ostanejo tako dobre slaščičarke, saj lahko člane kluba z dobrotami presenetijo tudi ob kakšni drugi priložnosti.