sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

Šport Otočec

FOTO: 13. dobrodelni teniški turnir Krka 2016

Piše: Radio Krka

Čas objave:
28.05.2016 17:39

V Teniškem centru na Otočcu se je zbralo okoli 25 ljubiteljev tenisa in članov teniškega kluba Krka Otočec, ki so v družbi najboljših odigrali zanimiv in družaben teniški turnir parov.

Po jutranjem žrebu so vsi odrasli udeleženci igrali 3. kroge, po katerem je 16 najboljših napredovalo v četrtfinale. Po nekaj urnih napetih in izenačenih igrah so za prvo mesto igrali Matej Udovič in Slavica Srebrnjak proti Daretu Andoljšku in Turk Toniju. Po borbeni igri sta slednja osvojila prvo mesto.

Sam dogodek je popestrila predstavitev rezultatov in dela tekmovalcev in teniške šole Teniškega kluba Krka Otočec s strani predsednika kluba in gostinci Hoteli Otočec. 13. dobrodelni teniški turnir je zbral tudi donacije za otroke vrtca iz Lešnice. "Vsi udeleženci so bili zelo darežljivi, za kar se jim v imenu organizatorjev zahvaljujemo," so sporočili iz Teniškega kluba Krka Otočec.


Vsi udeleženci so prejeli spominska darila, najboljši trije pari so prejeli pokale za osvojena mesta. Prvi par SREBRNJAK - UDOVIČ sta poleg pokalov za osvojeno mesto prejel še prehodni pokal Cvičkovega teniškega turnirja.