Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

MANCA ŠPIK IN EROSI (5 of 7) Svet24.si

Manca Špik: "Naježila se mi je koža in zajokala...

par Petisvet.si

Letnica našega rojstva nam točno določi partnerja

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

sarah poroka Svet24.si

Bosta nekdanja kraljeva zakonca spet stopila pred ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

Šport

FOTO: 7 medalj za mlade športnike

Piše: M.K., J.P.

Čas objave:
04.02.2019 15:29

Veličasten pogled v dvorani na Otočcu -Tija Kastelic in Oskar Petrovič sta osvojila zlato, Jaka Škofljanc, Žan Vidmar, Matic Vertuš, Zara Judež in Kim Kastelic pa bronasto medaljo.

5.jpg
Sedem medalj za mlade krkaše
Foto: J.P.

V športnem centru Otočec se je v nedeljo številnim obiskovalcem nudil veličasten pogled. Polna dvorana maniznoteniške mladosti! V organizaciji NTK Krka je namreč to nedeljo potekal 4. MRNTZ te sezone. Na odlično organiziranem in pripravljenem turnirju je tekmovalo skupaj kar 128 igralk in igralcev. 

Na domačem terenu je ob zavidljivi podpori domačih navijačev nastopila tudi številna zasedba mladih tekmovalcev NTK Krka, za katere skrbi preizkušena ekipa trenerke in trenerjev. Prikazali so lep, všečen in borben namizni tenis. Veliko tesnih dvobojev so krkaši tudi ob bučni športni podpori obrnili v svoj prid.

Skupaj so osvojili kar sedem medalj. Tija Kastelic (edina brez izgubljenega seta na turnirju) in Oskar Petrovič sta dobitnika zlate medalje. Jaka Škofljanc, Žan Vidmar, Matic Vertuš, Zara Judež in Kim Kastelic so si s polfinalom priigrali bronaste medalje.

3.jpg
Sedem medalj za mlade krkaše
Foto: J.P.

Za sijajno organiziran športni dogodek gre zahvala širši podporni populaciji (starši, trenerji, igralci,rekreativci, vodstvo kluba…), ki s svojim dnevnim volanterstvom kažejo visoko družbeno odgovornost. Kot je razvidno iz priloženih fotografij, je bil organizacijski »stroj« zelo obsežen (med njimi tudi predsednik T. Kralj in podpredsednik J. Jedlovčnik), mladi krkaši pa so se na tem dogodku preizkusili tudi kot sodniki. Vsekakor raste v NTK Krka nov rod odličnih športnikov in mladih, ki se spoznavajo tudi s pojmom družbene odgovornosti. 

111.jpg
Sedem medalj za mlade krkaše
Foto: J.P.