7_Nina Donelli Svet24.si

FOTO: "Mogoče pa bom spoznala kakšnega ...

Andrej Bajželj Svet24.si

Starša edinca Andreja našla mrtvega. Trdita, da ...

pes 13 Svet24.si

Vaš kosmati prijatelj razkriva vašo osebnost

predlog 10 pokrajin Svet24.si

Takšen je popravljen načrt razdelitve pokrajin

indira ekić - tvoja video Odkrito.si

Indira dobila priložnost, da se vrne v najlepše ...

Romana Krajnčan Njena.si

Romana Krajnčan drugič babica!

simona Njena.si

Takšna je bila kmetica Simona pred enim letom

Šport

FOTO: 7 medalj za mlade športnike

Piše: M.K., J.P.

Čas objave:
04.02.2019 15:29

Veličasten pogled v dvorani na Otočcu -Tija Kastelic in Oskar Petrovič sta osvojila zlato, Jaka Škofljanc, Žan Vidmar, Matic Vertuš, Zara Judež in Kim Kastelic pa bronasto medaljo.

5.jpg
Sedem medalj za mlade krkaše
Foto: J.P.

V športnem centru Otočec se je v nedeljo številnim obiskovalcem nudil veličasten pogled. Polna dvorana maniznoteniške mladosti! V organizaciji NTK Krka je namreč to nedeljo potekal 4. MRNTZ te sezone. Na odlično organiziranem in pripravljenem turnirju je tekmovalo skupaj kar 128 igralk in igralcev. 

Na domačem terenu je ob zavidljivi podpori domačih navijačev nastopila tudi številna zasedba mladih tekmovalcev NTK Krka, za katere skrbi preizkušena ekipa trenerke in trenerjev. Prikazali so lep, všečen in borben namizni tenis. Veliko tesnih dvobojev so krkaši tudi ob bučni športni podpori obrnili v svoj prid.

Skupaj so osvojili kar sedem medalj. Tija Kastelic (edina brez izgubljenega seta na turnirju) in Oskar Petrovič sta dobitnika zlate medalje. Jaka Škofljanc, Žan Vidmar, Matic Vertuš, Zara Judež in Kim Kastelic so si s polfinalom priigrali bronaste medalje.

3.jpg
Sedem medalj za mlade krkaše
Foto: J.P.

Za sijajno organiziran športni dogodek gre zahvala širši podporni populaciji (starši, trenerji, igralci,rekreativci, vodstvo kluba…), ki s svojim dnevnim volanterstvom kažejo visoko družbeno odgovornost. Kot je razvidno iz priloženih fotografij, je bil organizacijski »stroj« zelo obsežen (med njimi tudi predsednik T. Kralj in podpredsednik J. Jedlovčnik), mladi krkaši pa so se na tem dogodku preizkusili tudi kot sodniki. Vsekakor raste v NTK Krka nov rod odličnih športnikov in mladih, ki se spoznavajo tudi s pojmom družbene odgovornosti. 

111.jpg
Sedem medalj za mlade krkaše
Foto: J.P.