profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport Brežice

FOTO: Brežiški sokoli nastopili odlično

Piše: Telovadno društvo Sokol Brežice

Čas objave:
13.06.2018 20:21

V Rušah sta minuli konec tedna potekali dve gimnastični tekmovanji. V dopoldanskih urah so mlajši fantje tekmovali za Pokal Ruš. V kategoriji obveznih vaj 2 je Luka Mai Kolarič zasedel 10. mesto.

DSC Absolutna krogi.JPG

V kategoriji obveznih vaj 3 je Tian Pinterič zaostal tik za zmagovalnim odrom in zasedel nehvaležno 4. mesto. Do odličja mu je zmanjkalo pičle 0,05 točke. Janej Seršen je zasedel 10. mesto.

4 DSC Absolutna mnogoboj.JPG

V popoldanskih urah je potekalo tekmovanje za Pokal Slovenije. Med kadeti je njihova ekipa v sestavi Dino Vehabović, Boris Milošević in Tim Jambriško v močni konkurenci zasedla odlično 2. mesto.

3 Kadeti mnogoboj.JPG

V mnogoboju šestih gimnastičnih orodij se je med njimi najbolje izkazal Tim z osvojenim 2. mestom, Boris je bil takoj za njim na 3. mestu. Dino, ki je prvič tekmoval v poljubnih sestavah, je uspešno prestal prestop v višjo kategorijo in osvojil 12. mesto.

Razglasili so tudi rezultate po posameznih orodjih, kjer sta tako Tim kot Boris osvojila še po 5 odličij, Tim zlato na preskoku, srebro na krogih, bradlji in drogu ter bron na parterju, Boris pa bron na konju z ročaji, krogih, preskoku, bradlji in drogu.

DSC09613.JPG

Beno Kunst je nastopal za mladince v združeni kategorij skupaj s člani in nastopil z najboljšimi slovenskimi telovadci kot so Bertoncelj, Dimic, Bojanc in Lamut. V mnogoboju je osvojil 2. mesto ter še 3 odličja na posameznem orodju, in sicer zlato na preskoku, srebro na parterju ter bron na krogih.

Medalje Beno.JPG