gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport Novo mesto

FOTO: Fantastičen konec tedna za novomeške odbojkarice

Piše: ŽOK Novo mesto

Čas objave:
17.12.2018 12:52

Ekipa starejših deklic Ženskega odbojkarskega kluba Novo mesto, bo nastopala v A ligi državnega prvenstva. Včeraj je v Ljubljani potekal zadnji turnir kvalifikacij za A ligo državnega prvenstva.

starejše deklice 2.jpg
Starejše deklice ŽOK Novo mesto
ŽOK Novo mesto

Ekipa, ki jo vodi trener Marko Bartolj v postavi Laura Peskar, Anja Kelvišar, Maruša Pavkovič, Hana Turk, Miša Udovč, Serena Vrhovnik, Tjaša Golob, Manca Bizjak, Patricija Može, Nika Berus, Mia Makovec in Eva Nahtigal Lavrič si je z odlično igro na zadnjem turnirju zagotovila 2. mestom v skupini in tako mesto v prestižni A ligi.

starejše deklice 1.jpg
Starejše deklice ŽOK Novo mesto
ŽOK Novo mesto

Vital Ljubljana : ŽOK Novo mesto 2:0 (25:18, 25:16)
Vital Ljubljana III : ŽOK Novo mesto (5:25, 16:25)

Trener Marko Bartolj je po tekmah in zaključku kvalifikacij povedal: »Vital Ljubljana je zasluženo osvojil 1. mesto v skupini in zmago na tekmi. Igralke so se dobro borile, a manjka jim izkušenj. V drugo tekmo pa je smo odšli odločeni za visoko zmago in s tem mesto v A ligi. Ekipa Vital III ni imela v 1. nizu možnosti za premik, v drugem pa so se pokazale napake naših igralk, a smo priključili in odnesli zmago v Novo mesto. Za pomlajeno ekipo starejših deklic so 3 meseci kvalitetnih treningov in dosežen cilj postavljen na začetku sezone - mesto v A ligi. Čaka nas veliko dela, saj se bomo v skupini borili z ekipami, ki posegajo na državnem nivoju po najvišjih mestih

Skupni izkupiček konca tedna je bil za ekipe ŽOK Novo mesto fantastičen. Poleg uvrstitve v A ligo še 2 zmagi v članskih kategorijah ter odlično nastopanje najmlajših v klubu.
Novo mesto, 15.12.2018
Mlajše deklice
3. krog državnega prvenstva
Tekmovalni vikend je v soboto na OŠ Bršljin začela ekipa mlajših deklic, ki je na domačem terenu zabeležila eno zmago proti ekipi Kostak Elmont iz Brestanice in en poraz proti razpoloženi ekipi POK Krško. Gre za zelo mlado ekipo, ki pa z veliko mero dobre volje in željo po učenju dosega lepe rezultate.
Igrale so: Košiček P., Hočevar, Lazič, Pavček, Brajčič, Nahtigal Lavrič, Darovic, Adrović, Brinec, Šuklje, Drkušič, Kremesec, Jerele. Ekipo vodita trenerja Katja Vernig in Miloš Klisara.