gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport Novo mesto

FOTO: Vnovič uspešen vikend za TPV Volley Novo mesto

Piše: TPV Volley Novo mesto, S.K.

Čas objave:
10.03.2020 12:58

Prejšnji konec tedna je bil za ekipe TPV Volley Novo mesto poln novih odbojkarskih izkušenj. Ekipa mlajših deklic, ki tekmuje v 1. A ligi, je v Ljubljani odigrala 4. krog. Mlada in precej neizkušena ekipa je za las izgubila obe tekmi proti ekipama Volleybal Ljubljana in Ankaran. A dokazujejo, da mlade igralke zelo napredujejo. Deklice male odbojke še vedno držijo visoko 3. mesto in upajo na zaključni turnir.

Sobotno popoldne se je nadaljevalo v domači dvorani Marof, kjer prvouvrščena v 2. DOL zahod in gostujoča ekipa Logatca ni pustila njihovi 1. članski ekipi možnosti za preobrat na tekmi in zaključila tekmo z 0:3. 2. članska ekipa se je v 3. DOL zahod prav tako srečala z ekipo Logatca II. Po napeti in borbeni igri polna preobratov je zmaga ostala doma z rezultatom 3:2 za domačinke.

Pravi praznik odbojke se je odvijal v nedeljo, ki so nam ga pričarale dekleta državnih prvakinj iz Kamnika ter ekip Ankarana, Logatca in Novomeščank v kategoriji kadetinj. Kadetska  ekipa TPV Volley je prepričljivo zmagala obe tekmi proti Logatcu (2:0) in Ankaran (2:0). Kadetinje II pa so se v Kočevju srečale z ekipama Kočevje in Triglav Kranj. Uspešne so bile proti domačinkam.