stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Šport Novo mesto

FOTO: KK Krka premagala Zadar

Piše: Radio Krka

Čas objave:
03.10.2015 20:42

Krkaši so ugnali Zadar s 77 proti 66. Največ košev pri domačih je dosegel Sinovec - 13 , pri Zadru pa je bil s 16 točkami najbolj uspešen Bošnjak.

Tekme teh dveh nasprotnikov so bile vedno zanimive, še posebej zadnji dve v Novem mestu, ki sta ju s košem v zadnjih sekundah dobila Zadar predlani, Krka pa lani. Za dodaten čar na tekmi bo poskrbel tudi prvi nastop Ive Ivanova proti svojemu nekdanjemu moštvu, katerega dolgoletni kapetan je bil.

Ivan Velić, trener Krke je pred tekmo povedal, da upa, da bodo na domači premieri z Zadrob z veliko borbenostjo, agresivnostjo in pravim pristopom k tekmi prišli do nove zmage. "Zadar igra zelo agresivno, imajo dober prehod v napad in v tem jim bomo morali odgovoriti, istočasno pa moramo izkoristiti nekatere naše prednosti. Pričakujem boljšo igro kot proti Budučnosti in prvo zmago v letošnji sezoni."

Mirko Mulalić, igralec Krke pa pravi, da je ritem tekem naporen, "saj nas takoj po vrnitvi iz Podgorice čaka še ena težka tekma, v kateri pa je večji imperativ zmage. V njej smo favoriti in moramo zmagati, čeprav je Zadar z zmago proti Ciboni dokaza, da bo letos trd nasprotnik. Tekmo bomo morali odpreti veliko bolje in predvsem z več energije kot je bilo to na zadnjih dveh tekmah. Le tako se lahko nadejamo uspehu."