Femme fatale: Snežana Vukmirović Odkrito.si

Slovo lepe slovenske športnice

krogla Svet24.si

Vse velike skrivnosti lepih magičnih krogel

tek Svet24.si

Pod drobnogledom: izbrati tek ali hojo?

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

Tanja Žagar2_osebni arhiv Njena.si

Tanja Žagar: Toliko kot pečem od rojstva sinka, ...

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

Šport Novo mesto

FOTO: Krkaši brez težav v nadaljevanje pokala Slovenije

Piše: MRK Krka

Čas objave:
06.12.2017 14:38

Članska ekipa Moškega rokometnega kluba Krka je sinoči gostovala v Murski Soboti, kjer je imela za nasprotnika v 1/16 finala ekipo RK Pomurje. Novomeščani so tekmo prepričljivo dobili z rezultatom 22:35 ( 10:18).

Varovanci trenerja Mirka Skoka so na dolgo pot odšli prepričani v zmago, kar jim je na koncu tudi uspelo, čeprav se domačini, ki igrajo v 2. državni rokometni ligi in trenutno zasedajo 3. mesto na lestvici, niso tako zlahka predali. Novomeščani so tekmo dobro odprli in praktično vodili od prve do zadnje minute, trener Skoko pa je izkoristil številne menjave na vseh položajih. V prvem delu srečanja so gostitelji zaostajali za osem, na koncu pa so krkaši prednost le še povečali in se z dobro predstavo uvrstili v napredovanje tekmovanja.

Za Krko so igrali: Rašo L., Bevec 3, Didovič 1, Okleščen 4, Pršina 2, Tomić, Irman 4, Jakše, Udovč 3, Rašo D. 3, Papež 1, Brajer, Matko 3, Ban 2, Klobčar 9.

Včerajšnja tekma je bila za Novomeščane dobra uvertura pred sobotno ligaško tekmo, ko bodo doma gostili ekipo RD Herz Šmartno.