Premiera filma Pero Lovšin, žena Darja in sin Matej Odkrito.si

Darji Lovšin bilo vsega dovolj in se je odselila

marbella ibarra twitter Svet24.si

Umorjena starosta ženskega nogometa

horoskop Petisvet.si

To nas čaka do konca leta 2018!

FOTO2 Stanovanje Moste Svet24.si

FOTO: Bi za to stanovanje v Ljubljani plačevali ...

Kate Middleton Svet24.si

Kleopatra je rada zvrnila kozarec rujnega, Kate pa...

ariel winter Najstnica.si

Smrt v seriji Moderna družina?

henrik1 Njena.si

Henrik osupnil z neverjetnim napredkom!

Šport Novo mesto

FOTO: Krkaši brez težav v nadaljevanje pokala Slovenije

Piše: MRK Krka

Čas objave:
06.12.2017 14:38

Članska ekipa Moškega rokometnega kluba Krka je sinoči gostovala v Murski Soboti, kjer je imela za nasprotnika v 1/16 finala ekipo RK Pomurje. Novomeščani so tekmo prepričljivo dobili z rezultatom 22:35 ( 10:18).

Varovanci trenerja Mirka Skoka so na dolgo pot odšli prepričani v zmago, kar jim je na koncu tudi uspelo, čeprav se domačini, ki igrajo v 2. državni rokometni ligi in trenutno zasedajo 3. mesto na lestvici, niso tako zlahka predali. Novomeščani so tekmo dobro odprli in praktično vodili od prve do zadnje minute, trener Skoko pa je izkoristil številne menjave na vseh položajih. V prvem delu srečanja so gostitelji zaostajali za osem, na koncu pa so krkaši prednost le še povečali in se z dobro predstavo uvrstili v napredovanje tekmovanja.

Za Krko so igrali: Rašo L., Bevec 3, Didovič 1, Okleščen 4, Pršina 2, Tomić, Irman 4, Jakše, Udovč 3, Rašo D. 3, Papež 1, Brajer, Matko 3, Ban 2, Klobčar 9.

Včerajšnja tekma je bila za Novomeščane dobra uvertura pred sobotno ligaško tekmo, ko bodo doma gostili ekipo RD Herz Šmartno.