pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Šport Dol pri Hrastniku

Foto: Krkaši z zmago bližje najboljšim

Piše: Radio Krka

Čas objave:
29.09.2016 12:40

Rokometaši Krke so sinoči v lepo obiskani dvorani Dolanka v Dolu pri Hrastniku odigrali tekmo 4. kroga v 1. A SRL in vknjižili drugo zaporedno zmago. Pričakovano so, z rezultatom 26:31 (13:13), Zasavcem zadali tretji poraz v sezoni.

V prvem polčasu je bila tekma sicer povsem izenačena, varovanci trenerja Mirka Skoka pa so temelje za zmago postavili v začetku drugega polčasa, ko so naredili delni izid 5:0 in povišala na 19:15, lepo zalogo v golih pa ubranili vse do konca dvoboja.
V domači ekipi je bil najbolj učinkovit Klemen Brilej,pri Novomeščanih pa Jan Jurečič, ki ostaja prvi strelec lige. Oba sta dosegla po sedem zadetkov.
Zasedba iz Dola pri Hrastniku bo v prihodnjem krogu gostovala v Trebnjem, Novomeščani pa bodo gostili Koper. Obe tekmi bosta v soboto, 1. oktobra.
Izjave po tekmi:

Primož Cenkar, trener Dola: "Točke gredo povsem zasluženo v Novo mesto. Mi smo imeli deset minut drugega polčasa nek preblisk in takrat je Krka naredila razliko sedmih golov in jih varno držala do konca".

David Didovič, kapetan Krke: " Začeli smo spet slabo, tako kot vsako tekmo do sedaj. Tudi tokrat nismo bili briljantni v prvem polčasu. Ampak, konec koncev imamo dve točki in pokazali smo, da znamo igrat, da se znamo borit in da smo tudi v slabih trenutkih pravi borci, da še znamo zmagat".

Športna dvorana, sodnika: Sok (Ormož) in Kavalar (Celje).
Dol TKI Hrastnik: Seme, Bauerheim, Brilej 7 (2), Pintar 1, Klepej 5, Ajdari 2 (1), Zore 4, Guček 2, Jazbec 1, Hribšek 1, Ramić, Ribič 2, Jakopič, Simončič, Jazbec, Sikošek.MRK RKKA : Nunčič, Tomić, L. Rašo 2, Jurečič 7, Lavrič 4, Didovič 6, Okleščan 4, Pršina 1, Irman, Jakše 4, D. Rašo 1, Bezgovšek 1, Orlič, Klobčar 1.
Sedemmetrovke: Dol TKI Hrastnik 3 (3), Krka 1 (0).
Izključitve: Dol TKI Hrastnik 2, Krka 4 minute.