stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Šport Krško

FOTO: Lukci končali na trgu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.06.2016 12:29

Plesni klub Lukec je pretekli četrtek na Trgu Matije Gubca v Krškem pripravil poletno zaključno produkcijo, v kateri je sodelovalo blizu 300 plesalcev, razdeljenih v dva sklopa.

Plesni klub Lukec je pretekli četrtek na Trgu Matije Gubca v Krškem pripravil poletno zaključno produkcijo, kjer so se predstavili vsi plesalci kluba.
V okviru mini produkcije je zaplesalo okoli 150 mladih plesalcev iz plesnih vrtcev ter otroških in pionirskih plesnih skupin iz Krškega, Brežic, Velike Doline, Bizeljskega, Bistrice ob Sotli, Krmelja, Boštanja in Sevnice, v drugem delu produkcije pa so predstavile vse mladinske in članske tekmovalne skupine ter posamezniki. Poleg njih so nastopile tudi vse rekreativne plesne skupine in skupaj je na drugem delu produkcije zaplesalo okoli 130 plesalcev. Gledalci, ki so lepo napolnili trg so si lahko ogledali različne plesne zvrsti kot so: hip hop, step, jazz, standardni plesi, latinsko ameriški plesi ter orientalski plesi.
Športni direktor kluba Dušan Vodlan je čestital plesalcem za izjemne nastope in se zahvalil mentorjem za njihovo delo v še eni uspešni sezoni, v kateri so se še posebej izkazali: Romana Korber (plesni vrtec in otroške plesne skupine), Jerneja Kmetec (plesni vrtec in otroške plesne skupine), Vanesa Krenker (hip hop in jazz), Luka Vodlan (standardni in latinskoameriški plesi ni hip hop), Miha Poznič (hip hop) in Sebastijan Vodlan (otroške plesne skupine in step). Na prireditvi so podelili tudi posebne nagrade za perspektivne mlade plesalce, ki so prejeli polletne brezplačne treninge. Nagrajenci so postali: Živa Malus in Gail Maryien Parreno iz Bizeljskega, Patricija Verhovšek iz Krmelja ter Lija Kranjc, Patricija Frankovič in Ema Zildžovič iz Krškega.

S produkcijo so mladi plesalci zaplesali v počitnice, pred tekmovalci pa je še naporen teden, saj jih od 18. do 26. junija v Medvodah čaka državno prvenstvo v modernih tekmovalnih plesih.

Sebastjan Vodlan o prireditvi in letošnji sezoni