miro cerar, kongres smc Svet24.si

Cerar razkril, kaj se mu je upiralo

Domen Kumer Svet24.si

Domen Kumer še ni prebolel izgube, izdal pa je ...

enakonočje Svet24.si

Pozor! Enakonočje prinaša lekcije za vse nebesne...

Frančiška Ćetković Svet24.si

Predsednica sindikata upokojencev: »To se pravi, ...

wyatt russell Odkrito.si

Wyatt Russell: Sin hollywoodskih zvezdnikov se je ...

Petra Kerčmar 01 Njena.si

Sladka skrivnost Petre Kerčmar

nusa lesar Njena.si

Poslovila se je zaradi alergije

Šport

FOTO: Lukci odpirajo vrata

Piše: R.K.

Čas objave:
04.09.2019 09:19

Ta vikend bodo v Plesnem klubu Lukec pripravili dan odprtih vrat z brezplačnimi plesnimi delavnicami.

Septembra se poleg šole začenjajo tudi različne obšolske dejavnosti za otroke. Zato je tudi Plesni klub Lukec že tradicionalno pripravil dan odprtih vrat, z brezplačnimi delavnicami, ki bo 7. in nedeljo 8. septembra v prostorih kluba v poslovni stavbi Kubus/Avto Krka v Krškem (1. nadstropje, vhod zraven Debeluh Caffeja). 

Na dnevu odprtih vrat se bodo obiskovalci lahko udeležili brezplačnih plesnih delavnic vseh programov iz ponudbe kluba. Lahko bodo zaplesali v plesnem vrtcu, mali šoli stepa, se preizkusili v plesnih stilih pop, hip hop, jazz in step ali pa se zavrteli v ritmih orientalskih plesov, družabnih plesov, salse in še kaj.  

V nedeljo, 8.9. ob 15. uri pa bo prav tako v sklopu dneva odprtih vrat potekala hip hop avdicija za stare in nove člane, ki so vpisani v program hip hopa in sicer za starostno obdobje pionirjev, mladincev in članov (od 9 leta dalje). Na avdiciji bodo plesalce razvrstili v skupine glede na starost in znanje. Prav tako pa bodo v klubu izbrali plesalce za tekmovalne skupine kluba. S takšnim načinom izbora plesalcev želijo vsem omogočiti najoptimalnejši napredek glede na znanje posameznika, prav tako pa tudi novo vpisanim talentiranim plesalcem omogočiti vključitev v njihove tekmovalne skupine.

Plesni klub Lukec ima sicer več kot 25-letno tradicijo in uživa velik ugled v domačem okolju, Sloveniji in svetu. Uspehi, ki jih dosegajo njihovi plesalci govorijo o kvalitetnem delu z mladimi. Vzgajajo otroke že od 3. leta starosti v tako imenovanem plesnem vrtcu, nadaljujejo z izobraževanjem osnovnošolcev, srednješolcev in tudi odraslih.