stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Šport

FOTO: Lukci odpirajo vrata

Piše: R.K.

Čas objave:
04.09.2019 09:19

Ta vikend bodo v Plesnem klubu Lukec pripravili dan odprtih vrat z brezplačnimi plesnimi delavnicami.

Septembra se poleg šole začenjajo tudi različne obšolske dejavnosti za otroke. Zato je tudi Plesni klub Lukec že tradicionalno pripravil dan odprtih vrat, z brezplačnimi delavnicami, ki bo 7. in nedeljo 8. septembra v prostorih kluba v poslovni stavbi Kubus/Avto Krka v Krškem (1. nadstropje, vhod zraven Debeluh Caffeja). 

Na dnevu odprtih vrat se bodo obiskovalci lahko udeležili brezplačnih plesnih delavnic vseh programov iz ponudbe kluba. Lahko bodo zaplesali v plesnem vrtcu, mali šoli stepa, se preizkusili v plesnih stilih pop, hip hop, jazz in step ali pa se zavrteli v ritmih orientalskih plesov, družabnih plesov, salse in še kaj.  

V nedeljo, 8.9. ob 15. uri pa bo prav tako v sklopu dneva odprtih vrat potekala hip hop avdicija za stare in nove člane, ki so vpisani v program hip hopa in sicer za starostno obdobje pionirjev, mladincev in članov (od 9 leta dalje). Na avdiciji bodo plesalce razvrstili v skupine glede na starost in znanje. Prav tako pa bodo v klubu izbrali plesalce za tekmovalne skupine kluba. S takšnim načinom izbora plesalcev želijo vsem omogočiti najoptimalnejši napredek glede na znanje posameznika, prav tako pa tudi novo vpisanim talentiranim plesalcem omogočiti vključitev v njihove tekmovalne skupine.

Plesni klub Lukec ima sicer več kot 25-letno tradicijo in uživa velik ugled v domačem okolju, Sloveniji in svetu. Uspehi, ki jih dosegajo njihovi plesalci govorijo o kvalitetnem delu z mladimi. Vzgajajo otroke že od 3. leta starosti v tako imenovanem plesnem vrtcu, nadaljujejo z izobraževanjem osnovnošolcev, srednješolcev in tudi odraslih.