stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Šport Novo mesto

FOTO: Mladi rokometaši znova navdušili

Piše: MRK Krka

Čas objave:
23.12.2019 09:01

Sinoči se je v Brćkem s podelitvijo priznanj in medalj zaključil tri dnevni mednarodni rokometni turnir »Lokomotiva cup 2019«, na katerega so organizatorji povabili najboljše ekipe starostnih kategorij letnikov 2002, 2006 in 2008 iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Madžarske.

Drugo leto zapored so se turnirja, ki velja za enega največjih in najkakovostnejših v tem delu Evrope, udeležile tudi ekipe iz Moškega rokometnega kluba Krka. Trenerji Robert Cvikl, Iztok Adamčič, David Lipoglavšek in Samo Jug so v Brćko odpeljali 39 rokometašev, ki so tudi letos v močni konkurenci ekip dosegli zavidljive rezultate, saj so vse ekipe, ki so sodelovale na omenjenem turnirju osvojile odlično 3. mesto v svojih starostnih kategorijah.


»Turnir, ki smo ga obiskali, je bil v prvi vrsti odlično organiziran, zato vse pohvale v imenu našega kluba namenjam organizatorju dogodka. Naši rokometaši so odigrali veliko tekem s kakovostnimi ekipami in dokazali zavidljiv nivo znanja, ki so ga v teh dneh sodelovanja še nadgradili. Mislim, da je to dobra popotnica za nadaljevanje državnega prvenstva, ki sledi v prihodnjem letu. Poleg novih izkušenj, ki so jih fantje dobili na turnirju, pa so se spletla tudi številna znanstva in nova prijateljstva«, je povedal trener mlajših dečkov David Lipoglavšek.

Mlade rokometaše MRK KRKA je na turnirju spremljalo znova zavidljivo število staršev, ki so bili še dodatna motivacija in podpora na tribunah.