stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Šport Sevnica

FOTO: Mladi sevniški atleti odlični v krosu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
07.03.2016 08:13

V soboto je Gorica pri Slivnici gostila državno prvenstvo v krosu, katerega so se udeležili tudi sevniški atleti ter dosegli izvrstne rezultate predvsem v mlajših kategorijah. AK Sevnica je tako bogatejši za dva naslova državnih in tri naslove ekipnih prvakov v krosu. Naslov državnega prvaka sta si pritekla Ajda Slapšak in Tomi Bajc v kategoriji U12. Uspeh v omenjeni kategoriji sta dopolnila še Tjaš Pelko z drugim mestom in Živa Slapšak, ki je bila pri deklicah tretja. V isti kategoriji sta tekla še Naja Zupančič, ki je bila peta in 8-letni Timotej Krašovec, ki je dosegel 12. mesto. Sevniški atleti so tako v kategoriji U12 pridobili tudi naslov ekipnega prvaka tako pri deklicah kot tudi pri dečkih.

V kategoriji U14 si je Lea Haler pritekla drugo mesto, tretja pa je bila Nika Dobovšek. Ekipni uspeh sta dopolnili še Nina Lisec s sedmim in Deja Udovč z osmim mestom. Tudi v kategoriji deklic U14 so atletinje osvojile ekipno zmago. Pri dečkih U14 je Tomaž Sešlar dosegel osmo mesto.

AK Sevnica sta zelo dobro zastopala tudi Robert Lendaro in Miha Povšič, ki sta med člani na kratkem krosu dosega 6. in 7. mesto, Melani Knez pa je bila peta v kategoriji mlajših mladink.