zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Šport Novo mesto

FOTO: Mladi upi znova na poti do najvišjih odličij

Piše: R.K./MRK Krka

Čas objave:
03.01.2019 12:58

V Moškem rokometnem klubu Krka se za razvoj mladih upov ni treba bati. Želja, predvsem pa cilji so jasno zastavljeni - vzgojiti čim več domačih perspektivnih rokometašev in jih dolgoročno zadržati v klubu, ki ima dolgoletno tradicijo.

Hkrati pa želijo ustvariti bazo igralcev na osnovi razvejanega in kakovostnega šolskega in klubskega rokometa v najmlajših kategorijah, ki se ob koncu sezone že več let zapored udeležujejo zaključnih turnirjev najboljših ekip v Sloveniji. Na dobri poti do najvišjih mest po koncu letošnje sezone 2018/19 so po doslej prikazanem tudi najmlajši člani MRK KRKA. Ekipi mlajših dečkov A in B, pod vodstvom trenerja Davida Lipoglavška, ki so sezono začeli v predtekmovalni skupini CENTER II, so minulo koledarsko leto zaključili na vrhu lestvice v omenjeni skupini.
Mlajši dečki B ( letnik 2007 in mlajši) so do sedaj odigrali sedem tekem in na vseh slavili, medtem ko je ekipa mlajših dečkov A ( letnik 2006 in mlajši) od osmih zmag vknjižila le en poraz. »Z dosedanjim delom sezone sem zadovoljen, saj so mladi rokometaši izredno marljivi in se treningov redno udeležujejo. Rezultatsko pa smo vse tekme opravili z odliko, z izjemo ene tekme, kjer glave niso bile na pravem mestu in upam, da smo s te tekme odnesli veliko. Sedaj nas še naprej čaka veliko dela in uspešen zaključek v predtekmovanju ter preboj v polfinalno skupino, kjer bomo dali vse od sebe da čim bolje zastopamo barve kluba«, o dosedanjem delu pravi trener David Lipoglavšek in dodaja, da je športna aktivnost v mladosti najboljša naložba za mladostnikovo ustvarjalno in polno življenje med in po končani športni karieri.

Najmlajši upi MRK KRKA bodo s tekmovanjem v državnem prvenstvu nadaljevali sredi januarja, do
konca predtekmovalne skupine CENTER II bodo MDA odigrali še štiri, MDB pa tri tekme.