Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Šport Ptuj

FOTO: MRK Krka opravičil vlogo favorita

Piše: Radio Krka

Čas objave:
18.02.2017 15:30

Rokometaši Moškega rokometnega kluba Krka so v današnjem obračunu na Ptuju veljali za izrazitega favorita, svojo vlogo pa so več kot uspešno potrdili in si z zmago na račun vpisali pomembni točki za uvrstitev v ligo za prvaka. Končni izzid tekme je bil 42:28 ( 20:15).

Novomeščani so zanesljivo in brez posebnih težav slavili v športni dvorani Ljudski vrt na Ptuju in se po številu točk izenačili s tretjeuvrščenimi Škofjeločani. Ptujčani pa so si sodeč po današnjem petnajstem porazu v sezoni že zaprli vrata za obstanek v ligi NLB.
Do 17. minute se je na ptujskem parketu odvijal izenačen boj (8:8), v nadaljevanju pa so zagospodarili varovanci trenerja Mirka Skoka in šest minut kasneje povišali na 15:9. V nadaljevanju niso imeli nobenih težav z gostitelji, ki so le nemočno čakali na konec dvoboja. V zmagoviti ekipi je bil strelsko najbolj razpoložen prvi strelec lige Jan Jurečič, ki je na Ptuju dosegel osem golov, v poraženi pa Jan Gregorc s petimi zadetki.
Krkaši bodo v prihodnjem krogu gostovali v Trebnjem, Ptujčani pa v Dolu pri Hrastniku. Obe tekmi bosta v soboto, 25. februarja.