cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Šport Novo mesto

FOTO: Nova zmaga NTK Krka

Piše: J. P.

Čas objave:
09.03.2019 13:20

Po dve zmagi za Šmaljclja in Karkovića, Novak do zanesljive zmage – Konec drugega tedna igrajo krkaši v Mengšu pri osmouvrščeni ekipi, kjer ne bi smeli imeti večjih težav – Med četverico krkašev na evropskem prvenstvu članov (na Portugalskem) do 21. let najbolj uspešen Darko Jorgić

Šestnajsti krog 1. slovenske namiznoteniške lige je domači ekipi prinesel novi točki po hitro dobljeni tekmi, ki je trajala 35 minut. Tako se značilnosti letošnjega prvenstva nadaljujejo: tekmo lahko dobiš po treh urah trdega boja ali v dobre pol ure lahkotne igre. NTK Krka je z novo zmago še naprej na prvem mestu, a z mislimi na zadnjo tekmo z ŽNTK Mariborom, ki bo 30. marca 2019 ob 17.00 v Drgančevju.

Rezultati: Karkovič - Gumilar 3:0, Šmaljcelj - Žekš 3:2, Novak - Fijavž 3:0, Šmaljcelj - Gumilar 3:0 in Karković - Fijavž 3:0.

Sicer pa je dvoboj potekal pred peščico gledalcev, ki z zanimanjem spremljajo evropsko prvenstvo članov do 21. let, na katerem igrajo krkaši Jorgić, Cvetko, Hribar in Aleksandra Vovk. Aktualni slovenski članski državni prvak Darko Jorgič, ki je bil kot drugo postavljeni nosilec evropskega prvenstva neposredno uvrščen v drugi del tekmovanja, se je v Godnomarju na Portugalskem zanesljivo uvrstil v glavni žreb. Dobil je vse tri dvoboje. Ostali krkaši so bili manj uspešni, Jorgič in Hribar pa ta čas, ko o tem poročamo, igrata v osmini finala dvojic proti italijansko-belgijski navezi Matteo Mutti in Laurens Devos.