pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Šport Novo mesto

FOTO: Novomeščani častni gostje v Herceg Novem

Piše: Slovenska zveza tajskega boksa

Čas objave:
01.11.2019 15:41

Na posebno povabilo Zveze tajskega boksa Črne gore in njihovega predsednika Milutina Radulovića, se je odzval predsednik Slovenske zveze tajskega boksa Iztok Vorkapić skupaj z Ambasadorji športa. V duhu projekta FAIR PLAY in MUAYTHAI AGAINST DRUGS svetovne organizacije IFMA, so izvedli brezplačen seminar za otroke, mladino in člane.

MT 2019 Herceg Novi -najbolj+íi klub.jpg
MT 2019 Herceg Novi -najboljši klub
Fotografije: Črnogorska zveza tajskega boksa

V organizaciji Muaythai zveze Črne gore in kluba“ Pobjednik “ iz Herceg Novoga, se je v Športnem centru Igalo odvilo finale državnega prvenstva v vseh starostnih kategorijah.
Za najboljšega borca je bil razglašen Vanja Кovačević, tekmovalec tivatskega kluba „Rebela“. Pokal najboljšega kluba je prejel tivatski klub »Rebel. Za najboljši dvoboj je bila razglašena borba med Samirjem Hajrulo iz kluba “Rebel” in Filipom Andrijaševićem Hercegnovskega kluba “Pobjednik”. Največ vspodbude in podpore s tribin pa je bil deležen najmlajši osemletni Dimitrij Tošković iz kluba “BB” Podgorica, ki je prejel pokal za srčnost in FAIR PLAY.

MT 2019 Herceg Novi -najbolj+íi klub.jpg
DP2019 Herceg Novi - organizatorji in predstavniki Slovenije
Fotografije: Črnogorska zveza tajskega boksa

»V imenu Slovenske zveze tajskega boksa, se zahvaljujem črnogorski zvezi tajskega boksa za povabilo, odlično speljano zaključno državno prvenstvo, promocijo športa na nivoju, rekreacijo, tekmovalnost in izobraževanje ter izredni gostoljubnosti. V posebno čast, mi je bilo podeliti medalje in pokale najuspešnejšim športnikom. Zahvala tudi občini Herceg Novi za podporo organizaciji tako pomembnega dogodka na mednarodnem nivoju, ki pomeni promocijo mesta in Črne gore,« je še dodal Vorkapić Iztok. 

Namreč Herceg Novi in Novo mesto sta že celih 40 let pobrateni mesti, o čemer je potekal pogovor s sekretarjem družbenih dejavnosti in športa Darkom Klasićem in predstavniki črnogorske zveze: magistrom ekonomskih ved Slobodanom Perovićem, selektorjem Milojem Vračarjem, Nikolo Vico, sekretarko Elizabeto Kankaraš in predsednikom Milutinom Radulovićem.