franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport Novo mesto/Brežice

FOTO: Novomeški telovadci z dobrimi uvrstitvami

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.10.2015 08:16

V brežiški športni dvorani je v nedeljo potekal že 43. Hollyjev memorial – tekmovanje v ženski in moški športni gimnastiki. Na uspehe telovadcev Gimnastičnega društva GYM Novo mesto pa so poleg ambienta, ki je bil odlično pripravljen, vplivali predvsem številni treningi, velika zavzetost mladih tekmovalcev in strokovno delo trenerske ekipe.

Dekleta so pokazala veliko lepo izvedenih elementov, njihovi nastopi so bili izpiljeni, nastopale so suvereno. Med tekmovalkami prve stopnje je Vita Prijanovič zasedla 2. mesto, Gaja Lalić je bila 4., Darja Preskar 5.. Ekipno so bile deklice na drugem in tretjem mestu. Lucija Strmole je bila med deklicami 2. stopnje najboljša, 1., 2. mesto sta si delili Lina Primc in Ajda Bogataj, 4. je bila Angelika Zajc, 5. mesto sta si delili Gaja Klobučar in Ajla Jaskić. Ekipno so bile deklice 2. st. 1. in 3.

Med deklicami 3. st. je bila od Novomeščank najboljša Živa Kregulj s 3. mestom, sledila ji je Alina Brajer na 5. Ekipno so bile 2. Druge so bile tudi deklice 4. st. Med njimi je Lisa Ulaga zasedla 4. mesto, Tisa Vrhovnik 5. in Tara Šiler 6. Po krajšem premoru se je med tekmovalke vrnila Mojca Horvat Trunkelj. Med tekmovalkami 4. st 13+ je stopila na najvišjo stopničko in se razveselila 1. mesta, ki si ga je delila s Petro Purkat, z majhnim zaostankom je bila na 3. mestu Pia Primc. Klara Udovč in Maša Trampuš sta tekmovali v stopnji 5. Klara je bila na 4., Maša na 5. mestu.


Dečki GD GYM Novo mesto so tekmovali v nekoliko skromnejši zasedbi. Konkurenca je bila zelo močna, a kljub temu so bile njihove uvrstitve dobre. Najboljšo uvrstitev je dosegel Luka Ilovar (OV 2). Vaje je izvedel zelo lepo in bil za trud nagrajen s 4. mestom. Mark Črtalič (OV 2) je bil 8. Lev Špes je bil med dečki OV 3 na 9. mestu. Najmlajši tekmovalec, Erazem Kovač, ki je tekmoval v OV 1, je bil 10.