miro cerar, kongres smc Svet24.si

Cerar razkril, kaj se mu je upiralo

horoskop_zodiak_znakijpg Svet24.si

Horoskop za soboto, 21. septembra

dreamstime_m_85985117 Svet24.si

To so rastline, ki v naš dom privabljajo ...

zmrzal, jesen, listje, slana Svet24.si

Z bundami na jutranji sprehod: danes do ledišča,...

wyatt russell Odkrito.si

Wyatt Russell: Sin hollywoodskih zvezdnikov se je ...

Petra Kerčmar 01 Njena.si

Sladka skrivnost Petre Kerčmar

nusa lesar Njena.si

Poslovila se je zaradi alergije

Šport Brežice

FOTO: Nastja Galič, športnica leta občine Brežice

Piše: KK Brežice

Čas objave:
16.03.2018 09:43

V brežiškem Domu kulture je včeraj potekala svečana podelitev diplom, priznanj in nagrad za Športnika leta 2017 v brežiški občini.

Slavnostni gostje, ki so se zvrstili tudi kot slavnostni govorci, so bili predsednik Olimpijskega komiteja in združenja športnih zvez Slovenije Bogdan Gabrovec, državnozborski poslanec Igor Zorčič, župan občine Brežice Ivan Molan, predsednik športne zveze Brežice Stane Tomše in Igor Primc, vodja športne enote Slovenske vojske. Najprej so na oder poklicali najboljše brežiške športnike, ki so s svojimi dosežki posebej zaznamovali leto 2017 in jim podelili priznanja ter priložnostne nagrade.

Med njimi so tudi člane Karate kluba Brežice.

Med štirimi prejemniki športnega znaka občine Brežice za vrhunske športne rezultate v letu 2017 je bila tudi tokrat slovenska reprezentantka v katah in članica Karate kluba Brežice Nastja Galič, ki je to priznanje prejela že petič zapored. Ker je bila zadržana z nujnimi študijskimi obveznostmi, je nagrado zanjo prevzela njena sestra Kaja Galič Lenkič, ki se je ob tem zahvalila v Nastjinem imenu in v imenu Karate kluba poudarila, da si je Nastja s svojo že 15-letno predanostjo karateju in doseženimi vrhunskimi rezultati na mednarodni ravni v članski kategoriji nagrado vsekakor tudi zaslužila. Ob zaključku prireditve je bil Karate klub Brežice deležen tudi posebnega priznanja za 40 let delovanja. Častno plaketo za tako poseben dosežek je prevzel predsednik kluba Hrvoje Teo Oršanič.