pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Šport Novo mesto

FOTO: Prireditev, Dan novomeškega rokometa izjemno obiskana

Piše: Radio Krka

Čas objave:
05.06.2016 11:21

S tekmo med vetrani in simpatizerji Moškega rokometnega kluba Krka so vse selekcije sinoči v dvorani Marof sklenile do sedaj najuspešnejšo sezono, v kateri so osvojili tako naslov državnega prvaka v mladinski kategoriji, ekipe mlajših dečkov B, starejših dečkov B in kadetov pa so osvojile končno 2. mesto v državi.

S četrtim mestom se lahko pohvalijo še mlajši dečki A, medtem ko so starejši dečki A sezono sklenili na šestem mestu. Na prireditvi, ki je potekala od zgodnjih dopoldanskih ur do poznega večera, so nastopile vse ekipe, ki tekmujejo pod okriljem Moškega rokometnega kluba Krka, vključno z mini rokometno šolo, dodatno vzdušje pa so naredili tudi obiskovalci.

Uvodoma so znanje rokometnih veščin prikazali najmlajši, ki so se pomerili v mini rokometu. Gre za mlade rokometaše, ki prve izkušnje nabirajo pod okriljem rokometne šole MRK KRKA. Mladi upi so za prikazano v letošnjem šolslem letu ob koncu turnirja prejeli medalje in pokale, s strani občinstva pa prejeli velik aplavz. V prijateljskih tekmah z gosti, ekipami zagrebškega rokometnega kluba Maksimir Pastela, so v nadaljevanju tekme odigrale vse selekcije, vključno z mlajšimi mladinci.

Rezultati tekem:

Tekma letnikov 2004 MRK KRKA- RK Maksimir Pastela 22:22 ( 15:15)

Tekma letnikov 2002 MRK KRKA- RK Maksimir Pastela 23: 32 ( 14:16)
Tekma letnikov 2000 MRK KRKA- RK Maksimir Pastela 32:29 ( 14:12)
Tekma letnikov 1997 MRK KRKA – RK Maksimir Pastela 24:26 ( 10:12)
Po odigranih tekmah je sledila še predstavitev vseh ekip in rezultatov v mlajših kategorijah, ki so jih mladi upi Moškega rokometnega kluba Krka zabeležili v letošnji izjemno uspešni sezoni. Nenazadnje smo v klubu ponosni,da smo po skupnem seštevku vseh rezultatov mlajših selekcij postali najuspešnejši rokometni klub v Sloveniji!

Prireditev je bila dobrodelno obarvana, saj so zbrana sredstva od prostovoljnih prispevkov in prodane hrane ter pijače namenili družini Lozar za nakup prepotrebnih aparatov za sina Dominika, ki se je ob koncu lanskega leta nesrečno poškodoval.