nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Šport Brno

Foto: Sokoli uspešni v Brnu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
21.11.2016 05:54

Minuli vikend je v Brnu potekalo tradicionalno mednarodno tekmovanje za Memorial Jana Gajdoše. Tekmovanja se je udeležilo kar 48 tekmovalcev iz 6 držav.

Tekmovanja sta se udeležila tudi brežiška Sokola Tim Jambriško in Boris Milošević in uspešno zastopala slovensko kadetsko gimnastično reprezentanco.

V soboto je potekalo tekmovanje v mnogoboju. Tim je bil kot najboljši slovenski tekmovalec 6. z osvojenimi 69,90 točkami. Boris je kljub poškodbi, ki mu je onemogočila tekmovanje na vseh šestih orodjih mnogoboja, zasedel solidno 34. mesto.

V močni konkurenci 13. ekip so 4 slovenski fantje (Boris in Tim ter Anže in Jakob, slednja iz ŠD Sokol Bežigrad) osvojili ekipno odlično 3. mesto.


Tim si je v sobotnem delu tekmovanja priboril tudi nastop v nedeljskem finalu. V finalu je nastopilo 12 parov, sestavljenih iz dvanajstih najboljših fantov in deklic sobotnega dela tekmovanja. Tim je v paru tekmoval s Čehinjo Brabcovo, osvojila sta 7. mesto.

V soboto pa je v Športni dvorani vojašnice Edvarda Peperka v Ljubljani potekalo še eno tekmovanje z udeležbo čana TD Sokol Brežice, in sicer državno prvenstvo v akrobatiki za leto 2016. Beno Kunst je pokazal zanesljive nastope in je med mladinci osvojil odlično 2. mesto.