franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport Soči

Hamilton ne verjame v teorije zarote

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
07.05.2016 11:15

Lewis Hamilton, svetovni prvak formule 1, ki mu v novi sezoni ne gre vse po načrtih, pravi, da še vedno popolnoma zaupa svojemu moštvu. Mercedes sicer prevladuje tudi v tej sezoni, toda uspešnejši je Hamiltonov tekmec Nico Rosberg, ki je dobil prve štiri dirke sezone 2016.

(Foto: fb)

Hamiltona so na zadnjih dveh dirkah ustavile tehnične težave, zaradi katerih je po slabih kvalifikacijah moral začeti iz ozadja. V skupnem seštevku pa ima zdaj že 43 točk manj od nemškega sotekmovalca in tekmeca v ekipi.

"Hvaležen sem vam za podporo in vam popolnoma zaupam. To je moja družina, ljudje, ki delajo zame. Zaradi njih sem trikratni svetovni prvak," je na svoji facebook strani zapisal Britanec.


Po dirki v Sočiju, kjer je moral začeti z desetega mesta, na koncu pa je bil vendarle drugi, je že vodja moštva Toto Wolff namigovanja, da pri Mercedesu namenoma porivajo v ospredje Rosberga in škodujejo Hamiltonu, označil za neumne.

"Za nami so tri najboljša leta. V tem trenutku stvari niso videti najbolje, toda prepričan sem, da se bo vse odvilo v pravo smer. Vsem tem ljudem zaupam 1000%," je še dodal Hamilton in tudi na ta način skušal zavrniti namige o domnevni teoriji zarote v moštvu.