zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Šport

Jakob Omrzel zmagovalec Kids Tour of Slovenia

Piše: R.K.

Čas objave:
04.07.2022 10:26

Pred upravno stavbo podjetja Adria Mobil, ki je generalni pokrovitelj našega kluba je bil včeraj start in cilj krožne dirke v Novem mestu.

Na zadnji etapi letošnjega Kids Tour of Slovenia je na zmagovalni oder od kolesark in kolesarjev KK Adria Mobil stopil Jon Taljat, ki je bil med dečki C tretji. V skupnem seštevku je med mlajšimi mladinci prvo mesto osvojil Jakob Omrzel, tretja pa je bila med deklicami C Maja Vurušić.
Med deklicami in dečki C sta bila včeraj najhitrejša Kaja Adam (Perutnina Ptuj) in Gal Klun (Pogi Team UAE Generali), ki sta postala tudi skupna zmagovalca dirke v svojih kategorijah. Med deklicami B je enak podvig uspel Tari Čulić (Zvezdarica Beograd). Med dečki B je slavil Matic Hrastar (Pogi Team UAE Generali), skupni zmagovalec pa je postal Rok Bajželj (KK Kranj). Med deklicami A je zmagala Eva Terpin (MBK Črni Vrh), ki je postala tudi skupna zmagovalka dirke. Med dečki A je bil najhitrejši Bor Nograšek (KK Kranj), v skupnem seštevku pa je zmagal Vanja Kuntarič Žibert (Pogi Team UAE Generali). Zmagovalka dirke med mlajšimi mladinkami Reka Toth (Madžarska) je dobila tudi zadnjo etapo v Novem mestu, med mlajšimi mladinci je bil prvi Bor Ebner (Pogi Team UAE Generali), zmagovalec dirke v tej kategoriji pa je postal naš Jakob Omrzel, ki si je odločilno prednost pridobil z zmago v prvi etapi od Podturna na Bazo 20.

adria-mobil-cycling
Maja Vurušič - tretja v skupnem seštevku med deklicami
Adria mobil cycling