nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Šport Kranj

Kadetinjam pošle moči v končnici

Piše: Radio Krka

Čas objave:
08.04.2013 09:40

Kadetinje Ženskega košarkarskega kluba Krka so v Kranju odigrale zaključni turnir državnega prvenstva za kadetinje. Žal so morale zaradi nerazumevanja Košarkarske zveze Slovenije na F-4 takoj po končanem Svetovnem prvenstvu na Cipru in kaj več kot četrtega mesta niso bile sposobne doseči.

V polfinalu so izgubile proti Triglavu 60 : 48 predvsem po zelo slabem začetku tekme. V tekmi za tretje mesto pa so se proti Iliriji borile do zadnjega atoma moči vodile do 34 minute potem pa je utrujenost naredila svoje in tekmo so izgubile 53 : 64.

Trener Sašo Rebernik je po tekmi za medije ocenil finalni turnir z besedami: "Čestitam igralkam Panter Ilirije za zasluženo zmago. Prav tako bi čestital tudi mojim puncam, ki so dale od sebe še zadnje atome moči. Bil bi že pravi čudež, če bi to tekmo zmagali, saj smo igrali osmo tekmo v zadnjih desetih dneh. Tu ne morem mimo graje Košarkarske zveze Slovenije, ki nam ni omogočila, da bi turnir odigrali en teden prej ali kasneje. To je bilo že na meji humanega. Sreča je, da se kakšna od naših punc ni poškodovala. Turnir lahko označim za neregularnega, že vnaprej pa čestitam zmagovalcu finala."


Sicer pa je bila v najboljšo peterko prvenstva uvrščena Maruša Seničar, najboljša skakalka turnirja pa je bila Maruša Derlink obe članici ŽKK Krka. Državne prvakinje so postale igralke Athlet Celja.