Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Šport

Kastelčevi srebro in bron

Piše: R.K.

Čas objave:
18.04.2023 09:25

Konec tedna je v Lučah potekalo državno prvenstvo za mladince in mladinke. Med najboljšimi tekmovalkami in tekmovalci v državi je bila tudi petčlanska ekipa NTK Krka Novo mesto. Krkaši so se v Lučah predstavili v dokaj solidni luči, čeravno je res, da bi lahko bile uvrstitve, ki so jih dosegli, nekoliko boljše.

Kim Kastelic je med posameznicami osvojila 5. mesto. V dvojicah je z igralko Enyo Moltara (NTK Kajuh Slovan) osvojila 2. mesto, v mešanih dvojicah z Ninom Šegulo (Kema Murex) pa je bila tretja. Pri mladinkah je nastopila še Tija Kastelic, ki ji žal ni uspel preboj iz skupine. V mešanih dvojicah je združila moči s soigralcem Janezom Jedlovcnik in uvrstila sta se med dvaintrideset najboljših.

Pri mladincih je dobro igral Janez Jedlovčnik, ki se je prebil med šestnajst najboljših, v dvojicah pa je nastopil z Murnom iz ŠD SU. Po zanimivih nastopih sta se uvrstila med osem najboljših.

Pri mladincih sta nastopila še dva krkaša. Matic Vertuš se je uvrstil med 32 najboljših, obetavnemu mlademu igralcu Žigi Vidmarju pa se v Lučah ni uspelo prebiti iz skupine.

Vrsto NTK Krka Novo mesto sta vodila Manca Fajmut in Daniel Šarlah.