gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport

KK Krka na obisku na OŠ Dragotin Kette

Piše: R.K.

Čas objave:
26.02.2024 12:55

V petek se je KK Krka odzval vabilu OŠ Dragotin Kette in aktivno sodeloval na turnirju, področnem tekmovanju v košarki za Dolenjsko in Posavje.

Vodstvo šole je povabilo košarkarje KK Krka, da podprejo fante in dekleta, letnik 2007 in mlajše, ki so redno vpisani v osnovno šolo s prilagojenim programom. Tekmovale so šole OŠ Brežice, OŠ Milke Šobar Črnomelj, OŠ dr. Mihajla Rostoharja Krško in OŠ Dragotin Kette.

V klubu so se z veseljem odzvali, mlade sta pozdravila Jurij Macura in Jairus Hamilton. Še več: preizkusila sta se tudi v sojenju ter tako priskočila na pomoč vodji njihovega mladinskega pogona Domnu Zevniku, ki je odsodil vseh šest tekem turnirja. Vsi so se zelo zabavali, najbolj pa otroci, ki so bili veseli, ker sta naša košarkarja z njimi za konec odigrala še tekmo.

„V veliko veselje in zadovoljstvo mi je bilo, ker smo se udeležili tega košarkarskega turnirja. Igrali smo z njimi, jim sodili tekme. Oboji smo se zabavali in se imeli res lepo," je po turnirju povedal Jairus Hamilton. „Prav je, da se podpira športno udejstvovanje otrok že od osnovne šole naprej. Da vedo, kako pomemben je šport za dober razvoj. Šport te tudi uči za življenje, naučiš se sodelovanja v ekipi. Zato sem vesel in počaščen, ker smo se udeležili tega turnirja, ki je bil zelo dobro organiziran. Vsi smo se imeli super, tudi otroci so uživali," je dodal Jurij Macura.

Pomagali so pri podelitvi nagrad in priznanj, za konec pa naredili še eno „gasilsko" za spomin.