pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Šport Los Angeles

Kopitarjevi kralji slavili v Severni Karolini

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.01.2017 06:32

Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL gostovali v Raleighu pri Carolina Hurricanes in zmagali s 3:0, vsi zadetki so padli v zadnji tretjini oziroma zadnjih petih minutah. Kapetan kraljev Anže Kopitar se v 20 minutah in pol na ledu ni vpisal med strelce, bil pa je podajalec pri prvem golu, ki ga je dosegel Marian Gaborik.

Ob podaji je Kopitar na zadnji preizkušnji pred premorom za tekmo zvezd All-Star zbral še dva strela proti vratom tekmeca.

Najbolj se je pri Los Angelesu izkazal 34-letni vratar Peter Budaj, ki je zaustavil 22 strelov. Poleg Gaborika je domačega vratarja Cama Warda v razmaku 38 sekund premagal še Trevor Lewis, končni izid pa je z golom v prazno mrežo zapečatil Kyle Clifford.Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL gostovali v Raleighu pri Carolina Hurricanes in zmagali s 3:0, vsi zadetki so padli v zadnji tretjini oziroma zadnjih petih minutah. Kapetan kraljev Anže Kopitar se v 20 minutah in pol na ledu ni vpisal med strelce, bil pa je podajalec pri prvem golu, ki ga je dosegel Marian Gaborik.


Ob podaji je Kopitar na zadnji preizkušnji pred premorom za tekmo zvezd All-Star zbral še dva strela proti vratom tekmeca.

Najbolj se je pri Los Angelesu izkazal 34-letni vratar Peter Budaj, ki je zaustavil 22 strelov. Poleg Gaborika je domačega vratarja Cama Warda v razmaku 38 sekund premagal še Trevor Lewis, končni izid pa je z golom v prazno mrežo zapečatil Kyle Clifford.