volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport Krško

Krčani izenačili z Aluminijem

Piše: NK KRŠKO/STA

Čas objave:
25.10.2018 08:19

Včeraj je bila na stadionu v Krškem, prva četrtfinalna tekma v Pokalu Slovenije, proti NK Aluminiju. Tekma se je končala z 2:2.

Igralci so si priigrali dobro izhodišče pred povratno tekmo saj so v gosteh remizirali s Krškim 2:2 (0:1)

V kadru Krškega sta manjkala kapetan Marko Zalokar, ki je zaradi rdečega kartona moral počivati eno tekmo in poškodovani Sandi Ogrinec, ki si je na tekmi proti Celju “prislužil” nekaj šivov. 


Sicer pa je na nedeljski tekmi za ekipo Krškega, Dalibor Volaš, dosegel svoj prvenec v PLTS- s tem je dosegel uvrstitev med najboljših deset strelcev v zgodovini Slovenije, pred tem pa tudi že en gol v Pokalu Slovenije.

Dalibor: “Hvala za čestitke. Sem vesel, da sem dosegel zadetek, vendar pravega zadovoljstva ni, saj moj zadetek ni pripomogel k temu, da bi ekipa osvojila točko ali pa vse tri. Lahko vidimo, da je liga zelo izenačena, vsak lahko zmaga vsakega in za vsako točko bomo morali trdo delati”.

Nogometaši Mure so si na prvi četrtfinalni tekmi pokala Slovenije priigrali lepo prednost pred povratnim obračunom. V Novi Gorici so izbranci Anteja Šimundže s 3:0 (1:0) premagali Gorico. Že v torek so nogometaši Maribora z 1:0 (1:0) odpravili Domžale, prejšnji teden pa si je branilka lovorike Olimpija z zmago na prvi tekmi (5:0) v Kopru praktično že zagotovila napredovanje. Povratne tekme bodo 31. oktobra.