franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport Novo mesto

FOTO: Kristjan Hočevar se vrača v vrste Adrie Mobil

Piše: KK Adria Mobil

Čas objave:
07.07.2020 08:04

KK Adria Mobil je od julija dalje močnejša za Kristjana Hočevarja, ki se je v vrste novomeškega kluba vrnil po dveh letih in pol, ko je bil na Primorskem pri Meblo Jogiju. Hočevar bo pomembna okrepitev pred nadaljevanjem sezone. »Kristjan je odličen fant, v mlajših kategorijah je bil del Adrie Mobil, potem je odšel v Gorico, zdaj pa se vrača k nam. Pričakoval sem, da bo prišel že na začetku sezone, računal sem nanj, a smo se nato dogovorili drugače. Zagotovo bo veliko pomenil naši ekipi, je super kolesar in se zelo veselim, da se nam bo pridružil,« je bil okrepitve vesel športni direktor Branko Filip.

Že v mladinskih kategorijah je Kristjan Hočevar nosil dres Adrie Mobil, potem pa je bil sklenjen dogovor, da za dve sezoni odide k Meblo Jogiju, kjer je dobil več priložnosti, da je dirkal zase in dobil dragocene izkušnje. Zdaj se vrača k Adrii Mobil, Hočevar je že nekajkrat opozoril nase, tudi z devetim mestom na državnem prvenstvu v kronometru na Pokljuki.

adria-mobil, novo-mesto, kristjan-hočevar
Kristjan Hočevar - Adria Mobil
Foto: KK Adria Mobil

»V zadnjih dveh letih sem se učil in pridobival izkušnje na članskem nivoju dirkanja, naučil sem se vztrajnosti, za vse pa hvala ekipi mebloJOGI PRO-Concrete. Zdaj sem vesel, da se vračam k Adrii, da bom lahko del domače ekipe,« je prihod nazaj v Novo mesto komentiral Hočevar.

»Po začetku korona krize sem naredil krajši premor, potem pa sem začel pridno trenirati, če nič drugega zato, da mi bo to koristilo v naslednjih sezonah. Novica o DP je bila dobra motivacija, na cestni dirki sem imel malo smole, sem pa formo lahko pokazal v kronometru. Kot kolesarju mi najbolj ustrezajo težke enodnevne dirke z vzponi in večdnevne dirke,« je nadaljeval novopečeni član Adrie Mobil.

»Ne vem še, katera bo prva dirka v dresu Adrie, zagotovo pa računam na dirke z reprezentanco do 23 let, trenutno je predvidenih kar nekaj. Moj glavni cilje je Tour de l'Avenir, v klubskem dresu pa bi rad dobro pomagal ekipi in sotekmovalcem. Vem, da se moram še veliko naučiti in hvala Adrii Mobil za ponujeno priložnost,« je zaključil Hočevar, ki se z ekipo že mudi na višinskih pripravah v Livignu.