Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport Madrid

LP: Kdo bo prvi finalist?

Piše: Radio Krka

Čas objave:
30.04.2013 05:42

Nogometni navdušenci bodo danes in v sredo spet prišli na svoj račun. Na sporedu bosta povratni tekmi polfinala lige prvakov. Drevi ob 20.45 se bosta v Madridu pomerila Real in Borussia Dortmund, v sredo pa bosta na Camp Nouu igrala Barcelona in Bayern München.

Po prvih tekmah precej bolje kaže nemškima predstavnikoma. Borussia je pred domačimi navijači nadigrala zvezdniško zasedbo iz Madrida s 4:1. Za rumeno-črne je vse štiri gole dosegel Robert Lewandowski, za Real pa je bil uspešen Cristiano Ronaldo.

Pri Realu ob visokem zaostanku (še) ne obupujejo, ne nazadnje so prav Madridčani že večkrat v zgodovini na svojem stadionu znali nadoknaditi visok zaostanek. "Real Madrid je na Santiagu Bernabeuu doživel že veliko magičnih večerov. Posebej v ligi prvakov. Potrudili se bomo, da poskrbimo za še enega," poudarja vezist Reala Sami Khedira. Medtem ko pri Borussii nimajo večjih težav s poškodbami in kartoni, pa pri Realu malce trepetajo glede nastopa Cristiana Ronalda, ki pa je že vadil in bo bržčas drevi na zelenici.