pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Šport Ljubljana

Maribor in Domžale drevi za 4. predkrog

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
04.08.2016 05:18

Slovenska nogometna prvoligaša Maribor in Domžale drevi čakata povratni tekmi 3. kroga kvalifikacij za evropsko ligo. Mariborčani, ki jih je v torek prizadela smrt dveh mladih nogometašev, bodo v Ljudskem vrtu gostili Aberdeen, Domžale pa bodo v Londonu gostovale pri slovitem West Hamu.

Domžalčani so na prvi tekmi presenetili tekmece z Otoka in zmagali z 2:1. V domžalskem taboru so odločni, da pokažejo, da niso le kratkoročno presenečenje in so v London odpotovali z željo po napredovanju. Tekma na olimpijskem stadionu se bo pred 54.000 gledalci začela ob 20.45.

Pol ure prej se bodo v Ljudskem vrtu na zelenico z žalnimi trakovi podali nogometaši Maribora in Aberdeena. Že ob dejstvu, da so v gosteh igrali 1:1, bi Mariborčane znova čakala zahtevna naloga. Ta bo pa še neprimerno težja zaradi nesreče, v kateri sta življenje izgubila mlada nogometaša vijoličnih Damjan Marjanović in Zorana Baljak. Štajerci zaradi tragičnih dogodkov niso predstavili pričakovanj pred tekmo, Mitja Viler pa je že pred dnevi dejal, da vedo, kako priti do uspeha. "Mi smo domačini in mi smo tisti, ki moramo v tej tekmi narekovati tempo," je pred tekmo dejal Viler.

Žreb 4. kroga kvalifikacij bo v petek.