stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Šport

Mengeš premočan za Krko

Piše: R.K.

Čas objave:
18.03.2024 09:58

V prvenstvenem srečanju dveh izenačenih ekip so slavili gostitelji, čeravno je kazalo na zmago krkašev, ki so tekmo začeli odlično, saj so povedli s 3:1. Po pričakovanju je eden najboljših parov v ligi, Šmaljcelj in Pintar, uvodno temo gladko dobil, mladinec Vertuš se je dostojno upiral, a moral priznati premoč najboljšemu domačemu igralcu Avbarju, nato pa sta Šmaljcelj in Pintar dosegla novi zmagi.

V zadnjem, odločilnem petem setu sedme tekme srečanja sta Jazbič in Pintar poskrbela za namiznoteniško srhljivko. Na koncu je imel mirnejšo roko domačin, ki je s 14:12 dobil zadnji niz in s tem domačim prinesel novo zmago.

Aljaž Šmaljcelj, kapetan ekipe: »Navzlic porazu sem ponosen na ekipo, saj smo pokazali, da smo tudi v nekoliko pomlajeni zasedbi še vedno kos preostalim ekipam v 1. ligi. Žal je za končno zmago odločala razlika v petem nizu. Do konca lige nas čakata še dve tekmi, zadnja bo doma proti NTK Tempu iz Velenja, in sicer v soboto, 30.3. ob 17. uri. V imenu prve ekipe NTK Krka vabim vse zveste navijače, da pridejo na našo zadnjo domačo tekmo v sezoni 2023/24. Vas bomo iskreno veseli.«