Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Šport

Mitja Petan po polovici tekem vikend zaključil z zmago

Piše: R.K.

Čas objave:
19.10.2022 09:31

Za vrhunskim fitnes tekmovalcem Mitjo Petanom iz Brežic so že trije oktobrski nastopi na tekmah najvišjega ranga. Prva dva sta se zgodila v Srbiji, natančneje v Jagodini ter v Beogradu, kje je Mitja zasedel 5. in 4. mesto.

"V Srbiji sem prvič nastopil na tekmi zveze IFBB in spoznal nekoliko drugačne kriterije ocenjevanja, ki so postavljali maso pred simetrijo. Prav tako sva po prvi tekmi s trenerjem Branislavom Kresmanovićem ugotovila, da nismo uspeli do popolnosti napolniti telesa in je le-to ostalo še malo prazno," je po prvih dveh preizkušnjah povedal Brežičan.

Tretja tekma IBFF Olimpia Amateur - World Cup je pretekli konec tedna potekala v Kopru in udeležili so se je tekmovalci iz več kot 10 držav. Mitja Petan je nastopil v kategoriji PRO Men Physique in zasedel prvo mesto. "To je bil moj drugi nastop med PRO tekmovalci in druga zmaga, ki sem jo na odru lahko podelil celo s svojima otrokoma, kar je bilo zame še dodatno nepopisno veselje."

Prihajajočo soboto bo Mitja Petan nastopil na svetovnem prvenstvu zveze CIBB v italijanski Bologni, po njegovih besedah so pričakovanja zelo velika, saj je forma iz tekme v tekmo boljša.