Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Šport

Mitja Petan v mesecu oktobru na kar šest tekem po Evropi

Piše: R.K.

Čas objave:
04.10.2022 08:22

Pred Brežičanom Mitjo Petanom, ki že več let slovi kot eden najuspešnejših slovenskih fitnes tekmovalcev, je zahtevna jesen, na katero se sicer uspešen osebni trener pripravlja že vse od meseca marca.

Od 8. oktobra dalje bo namreč nastopil na šestih tekmovanjih v kar 5 evropskih državah, začenši z Jagodino Open v Srbiji. Poleg dodatne tekme v Beogradu bo v nadaljevanju meseca kot PRO tekmovalec nastopil tudi v Kopru, na kar dveh tekmah v sosednji Italiji, na zahtevnem seznamu pa sta tudi preizkušnji v Španiji ter na Madžarskem.

Kot je za Brežičana značilno, si je tudi tokrat zadel precej zahtevne cilje, na poti k želeni formi pa mu je tokrat ob strani stal trener Branislav Krsmanović. Po lanskoletni uspešni vrnitvi na tekmovalni oder, ponovni zmagi na svetovnem prvenstvu ter pridobitvi PRO card, je tokratna želja in cilj nadgradnja forme lanskega leta ter vsaj še eni dodatni PRO card osvojitvi. Mitja Petan bo v oktobru nastopil na tekmovanjih štirih različnih fitnes in bodybuilding zvez ter se udeležil kar dveh svetovnih prvenstev. Nastopil bo v kategoriji Men Physique.