Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Šport Novo mesto

Namiznotenisači do naslova v Drgančevju

Piše: Radio Krka

Čas objave:
18.05.2016 08:48

Prva ekipa namizno-teniškega kluba Krka v postavi Uroš Slatinšek, Darko Jorgić, Tilen Novak in Neven Karković je pred zaključnim korakom do osvojitve tretjega naslova državnih prvakov. Do naslova Novomeščanom manjka samo še ena zmaga, saj so prvi finalni dvoboj proti Kemi Puconci minulo soboto v Puconcih dobili s 5:1.

Druga prvoligaška tekma bo v Novem mestu danes ob 17. uri, v dvorani v Drgančevju. Na to tekmo se je domači klub posebej pripravil, saj bo v dvorani zaradi nekoliko večjega interesa gledalcev postavil tribune z 90 sedeži.

V primeru zmage, o kateri pa skoraj ne gre dvomiti, v klubu pripravljajo krajšo slovesnost, na kateri se bodo s skromnim darilom poslovili od mladega šampiona Darka Jorgića. Jorgić klub jeseni zapušča, saj ga profesionalna namiznoteniška pot vodi na tuje.

Povejmo še, da je druga ekipa NTK Krke  v postavi Tilen Cvetko, Peter Hribar in Aljaž Šmaljcelj osvojila odlično 7. mesto. Namiznoteniški klub Krka danes rabi vzpodbudo s tribune, zato vabi gledalce, da odlične tekmovalce pospremijo do novega izjemnega klubskega uspeha.