Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Šport Rio de Janeiro

Nekaj podrobnosti odprtja olimpijskih iger pricurljalo v javnost

Piše: Radio Krka

Čas objave:
02.08.2016 06:53

Čeprav so bile podrobnosti petkovega slavnostnega odprtja olimpijskih iger v Rio de Janeiru skrbno varovana skrivnost, pa so po nedeljski generalki podatki začeli curljati v javnost. Tako je postalo jasno, da bo eno glavnih vlog na prireditvi odigrala vrhunska manekenka Gisele Bündchen.

(Foto: STA)
Ta se bo po poročilih iz Brazilije pojavila v sceni, kjer je žrtev ropa, nato pa se mladega nepridiprava usmili. Po poročanju dnevnika Folha brazilski supermodel pride na stadion Maracana ob zvokih slovite pesmi "Girl from Ipanema", nato pa se ji približa igralec v sceni, ki spominja na napad, pravijo pri spletni strani olimpiadas.uol.com.br. Končno sporočilo pa je vendarle mir, poročajo brazilski mediji.

Bundchenova se je poslovila od modnih pist leta 2015 kot najbolje plačan model. Poročena je z zvezdnikom ameriškega nogometa, podajalcem New Englanda Tomom Bradyjem, ostaja pa aktivna v modnem svetu in velja za eno najslavnejših Brazilk.

Rio de Janeiro prvič gosti olimpijske igre. Veliko skrbi je glede varnosti, tisoči policistov in vojakov vsakodnevno patruljirajo po ulicah. Po uradnih podatkih se je število umorov v prvi polovici tega leta povečalo za 17 odstotkov, na 2470. Ulični ropi pa so narasli za 34 odstotkov, primerov je bilo 58.999.