palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

Šport München

Nogometašem Bayrena rekordna nagrada

Piše: Radio Krka

Čas objave:
15.05.2013 13:16

Nogometaši Bayerna Münchna se lahko ob osvojenih še dveh kronah nadejajo bogatega denarnega dodatka. Govori se o rekordnem znesku.

 Eden od vodilnih mož bavarskega nogometnega velikana Karl-Heinz Rummenigge je že napovedal, da bodo v primeru trojnega zmagoslavja v klubu odvezali mošnjiček ter da bodo znali nagraditi igralce za izjemne uspehe z rekordnim dodatnim plačilom.

"V primeru trojne lovorike se lahko igralci nadejajo rekordnega dodatka, z vsem srcem jim želim, da jim uspe," je v pogovoru za Bild Sport napovedal Rummenigge. Bayern iz Münchna si je že zagotovil naslov nemškega nogometnega prvaka, 25. maja bo Bayern v vsenemškem finalu nogometne lige prvakov za naslov najboljšega kluba stare celine igral z Borussio iz Dortmunda, 1. junija pa bo igral še v finalu nemškega pokala.


Rummenigge je prepričan, da je že zdaj znan absolutni zmagovalec velikega finala lige prvakov: "Največji zmagovalec je bundesliga, nemško nogometno prvenstvo je na dobri poti, da postane najboljša nogometna liga na svetu."