franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport Novo mesto

NTK Krka I – NTS Mengeš 5:0

Piše: Radio Krka

Čas objave:
28.10.2016 05:37

Četrti krog prve slovenske namiznoteniške lige je Novomeščanom namenil solidno ekipo iz Mengša. Pred predvsem mlajšo publiko, ki je bučno spodbujala svoje starejše kolege, so gostitelji srečanje dobili po eni uri brez izgubljenega niza.

Pot k letošnji četrti zmagi je začel Peter Hribar proti Davidu Orešniku. Prvo srečanje je bilo še najbolj izenačeno (3:0), igralca pa sta si izmenjala nekaj lepih udarcev. Uroš Slatinšek je v naslednji tekmi odpravil s 3:0 Andraža Avblja, Tilen Cvetko z istim rezultatom Klemna Jazbiča. V obeh tekmah smo znova videli srčni boj obeh krkašev, ki sta dosegla kar nekaj gledalcem zelo dopadljivih točk. Slatinšek je v četrtem srečanju premagal še Orešnika (3:0), drugo zmago na današnjem srečanju pa je za končno zmago proti Jazbiču dobil Hribar z istim rezultatom.

Vodja domače ekipe Ivan Kapš je po tekmi izjavil: »Najbolj me veseli, ker so vsi trije igralci demonstrirali zavzeto igro, saj nasprotniku niso pustili, da se razigrajo. Priznam, da sem pričakoval precej bolj izenačeno temo, a tudi hitre zmage pred tokrat številnim občinstvom se ne branim.«


Po štirih krogih je NTK Krka v 1. slovenski ligi obdržala vodilno mesto. V soboto, 5. novembra 2016, odhajajo Novomeščani k dobri vrsti NTK Inter diskont.