stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Šport

NTK Krka Novo mesto – ŠD SU 1:4

Piše: R.K.

Čas objave:
23.10.2023 10:38

Sobotni mestni derbi v Dolenjskem namiznoteniškem centru v Drgančevju je po pričakovanih pripadel igralcem ŠD SU. Dvoboj je trajal dobro uro in pol, krkašem je uspelo ob treh zmagovalnih setih A. Šmajlclja dobiti še enega. Navzlic porazu so trenutno na sedmem mestu prvenstvene lestvice.

Rezultati: Šmaljcelj-Pintar – U. Slatinšek-J. Slatinšek 0:3, Pintar – J. Slatnšek 1:3, Jedlovčnik – U. Slatinšek 0:3, Šmaljcelj - Murn 3:1 in Pintar –U. Slatinšek 0:3.

V 4. kolu (28. oktobra) krkaši gostujejo v Lučah pri odlični ekipi NTK Savinja I, ki je po treh kolih s tremi zmagami trenutno na tretjem mestu.

KIM KASTELIC BRONASTA

Včeraj pa je v športni dvorani v Kidričevem potekal 1. OT za mladince in mladinke, ki so se ga udeležili vsi najbolj perspektivni slovenski igralci in igralke. Udeležba je bila dobra, po ocenah slovenskih namiznoteniških strokovnjakov pa so mladi prikazali dokaj dober namizni tenis.

Turnirja sta se udeležila dva predstavnika NTK Krka Novo mesto. Kim Kastelic je s svojimi nastopi lahko zadovoljna, saj je osvojila 3. mesto. Nekoliko manj zadovoljen je Janez Jedlovčnik. V močni konkurenci ni imel najboljšega dne, forma, v kateri se trenutno nahaja, pa ga je vendarle pripeljala med 32 najboljših.

Ocena trenerke Mace Famut: »Vedeli smo, da bosta oba turnirja močna, in da so mladi stežka dočakali prvi turnir, ki naj bi pokazal, v kakšni formi so. Kastelčeva je dobro trenirala in med najboljšimi se je uvrstila na tretje mesto. Tudi Jedlovčnik je igral dobro, a v namiznem tenisu moraš biti ob tako številni udeležbi in nepredvidljivem žrebu maksimalno zbran. Skratka, oba krkaša si za nastopa zaslužita pohvalo.«