stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Šport

NTK KRKA – ŽNTK MARIBOR 0:4

Piše: R.K.

Čas objave:
09.10.2023 13:30

V Dolenjski namiznoteniški center, v dvorano v Drgančevju, je v prvem krogu najmočnejše slovenske lige v goste prišla lanskoletna najboljša ekipa prve lige ŽNTK Maribor pod vodstvom nekdanjega reprezentanta in tudi nekdanjega igralca novomeške Krke Gregorja Komca. Izkušen veteran je pred tekmo dejal: »Prihajamo k mladi ekipi, ki se s slovensko ligo šele dodobra seznanja. Najbolj poznam Aljaža Šmaljclja, ki zna biti, kadar je v dobri formi, zelo neugoden nasprotnik, ki ga v nobenem primeru ne gre podcenjevati.

Dvoboj se je začel z dvojicami, kjer sta Šmaljcelj in Pintar zamudila priložnost za vodstvo, saj sta v prvem setu vodila 10:8, a prednosti nista znala izkoristiti. V nadaljevanju se je videla premoč ekipe, ki tudi letos sodi v najožji krog favoritov za končno zmago in rezultat 0:4 samo potrjuje premoč Mariborčanov. Ob tem je potrebno zapisat, da so krkaši v vseh dvobojih nudili dostojen odpor, a kaj več kot en set jim ni uspelo dobiti.

Rezultati: Šmaljcelj-Pintar – Komac-Čretnjak 0:3, Šmaljcelj – Roudi 1:3, Jedlovčnik – Črepnjak 0:3 in Pintar – Komac 0:3.

V drugem krogu igrajo krkaši v Ljubljani proti vrsti Slovana.

Podpis pod fotografijo: Navzlic porazu proti izkušeni prvoligaški ekipi iz Maribora je bila trojica krkašev – Šmaljcelj, Jedlovčnik in Pintar - s svojim nastopom zadovoljna. V prvi tekmi so klonili po dobri uri igranja. Naslednjo soboto pa igrajo v Ljubljani proti Slovanu.