Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Šport Krško

Nuklearci danes z Domžalami

Piše: Radio Krka

Čas objave:
21.11.2015 10:50

V Nogometnem klubu Krško nestrpno pričakujejo cikel treh domačih tekem, saj pravijo, da so s pomočjo zvestih Nuclear power boysov in ostalih glasnih navijačev močan nasprotnik. V Krško prihajajo NK Domžale, NK Celje in NK Koper.

V 18. krogu Prve lige Telekom Slovenije bodo tako danes ob 16. uri gostili nogometaše Domžal.

Reprezentančni odmor so igralci in strokovni kader poleg treningov izkoristili za dve prijateljski tekmi in sicer z NK Rogaška ter NK Zagreb. Rezultat obeh tekem ni bil v ospredju temveč je trener Petrovič preizkušal stanje igralcev ter jih ohranjal v aktivnem ritmu, so sporočili Krčani.


Kartone ima Petric, nekaj igralcev je načetih, vendar vsi stiskajo zobe, da bodo pripravljeni za preostale tekme.

Tomaž Petrovič: "Do konca prvega dela nas čaka še 5 težkih tekem. Reprezentančni odmori nam gredo na roko, saj vemo, da takšnega ritma težkih tekem igralci niso navajeni od prej pa tudi za regeneracijo zaradi drugih obveznosti rabijo več časa. Hkrati pa te pavze izkoristimo za trdo delo in nadgradnjo do sedaj narejenega. V zadnji del gremo tako verjamem, dobro pripravljeni in ambiciozni. Vsaka preostala tekma bo naporna in posebna, mi pa že vemo, da moramo biti v optimalni dnevni formi, če želimo pozitivne rezultate. Domžale so odlična ekipa, zelo organizirana v vseh fazah igre, na prvi tekmi proti njim nismo imeli pravih možnosti, vendar se zavedamo, da takrat nismo pokazali vsega kar znamo in smo sposobni, tako da sedaj iščemo nove rešitve. In vsekakor pred svojimi navijači imamo dodatno moč in kot rečeno bomo na vsaki preostali tekmi poskušali narediti čim več. Upam, da bo stadion napolnjen ter da bomo gledali dobro tekmo. Zadnje tekme smo odigrali zelo dobro in verjamem, da lahko fantje to potrdijo tudi v zadnjem delu.”